Yandex Metrica

Sitede Ara

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak!

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak!

18 yıl sonra yeniden erkanalara gelen Kanal D de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha aldı. Diziye bu kez sevilen oyuncu Ferit Aktuğ dahi oldu.

Yaşam

19.05.2024, 14:29

Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Oğuz Peçe gibi isimlerin yer aldığı Kanal D ekranalrında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor.

Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Cezaevi firarileri için yolun sonu! Çiftlik evinde yakalandılar! Haberi Görüntüle

MESUT KOMİSER GERİ DÖNMÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda Mesut komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh izleyiciyle buluştu. 

Yaza davullu zurnalı düğün var! Tolga Sarıtaş'ın düğün tarihi belli oldu! Yaza davullu zurnalı düğün var! Tolga Sarıtaş'ın düğün tarihi belli... Haberi Görüntüle

DİZİYE SÜRPRİZ BİR İSİM DAHA

Cuma akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümüne ise bu hafta sürpriz bir isim dahil oluyor. Diziye bu kez ise Ferit Aktuğ dahil oldu.

Kavak Yelleri, Ufak Tefek Cinayetler, Aramızda Kalsın, Bambaşka Biri gibi dizilerde oynayan 45 yaşındaki ünlü oyuncu bu kez 'Tevfik Moralı' ismiyle Arka Sokaklar dizisinde rol alacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading