Yandex Metrica

Sitede Ara

Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'dan filmleri aratmayan kovalamaca!

Hırsızlarla tek başına mücadele etti! 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz'dan filmleri aratmayan kovalamaca!

Rambo Berk rolüyle tanınan ünlü oyuncu ferhat Yılmaz, İstanbul Şişli'de otomobil çalmak isteyen bir hırsızı yakaladı. Hırsızı yakalayarak ellerini bağlayan ünlü oyuncu hırsızı polis ekiplerine teslim etti.

Yaşam

14.04.2024, 22:34

İstanbul Şişli'de, hırsızın otomobil çalma girişimine aşhit olan 'Yılan Hikayesi' dizisinde 'Rambo Berk' lakaplı ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz engel oldu.

Saat 17.30 sıralarında Duatepe Mahallesinde meydana gelen olayda Rus uyruklu kadının elektrikli otomobil kiraladığı ve evinin önünbe park ettiği sırada, kontak anahtarının içerisinde bulunduğu ve aracı uygulama üzerinden kitlediği öğrenildi.

Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak için yaptıklarını açıkladı! Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak... Haberi Görüntüle

FIRSATINI BULUP ARACIN İÇİNE GİRDİ

Rus asıllı kadını takip eden hırsız, kadınınaracı kilitlemediğini fark edince gizlice içeri girdi.

Aracı çalıştırıp uzaklaşmaya başlayınca, kadın durumu eşine bildirdi. Motorsikletle birlikte hırısızı kovalamaya başlayadı. 

Berfu Yenenler hamile kaldıktan sonra evlendiğini itiraf etti! Ünlü oyuncu da dayanamayıp tüm gerçekleri anlatınca topa tutuldu! Berfu Yenenler hamile kaldıktan sonra evlendiğini itiraf etti! Ünlü oyuncu... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU HIRSIZI KISKIVRAK YAKALADI

Hırsızı yakalayan kadın ve eşi ise aracı almak istedi ancak, hırsız bıçakla karşılık verince devreye kafede oturan ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz girdi. Yılmaz çevredeki vatandaşlarla birlikte şahsı araçtan indirdi ve yere yatırarak ellerini ve boyunu tuttu. Ellerini bağlayan Ferhat Yılmaz; "Yakışıyor mu sana paşam" diyerek hırsızı polis ekiplerine teslim etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading