Yandex Metrica

Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten olay! Tüm gerçekler banka dekontuyla ortaya çıktı!

Türkiye ayağa kalktı! Esra Erol'da bu nasıl anne baba dedirten olay! Tüm gerçekler banka dekontuyla ortaya çıktı!

Kızının kaçırıldığını söyleyerek Esra Erol'ın programına katılan bir anne 14 yaşındaki kızlarını 100 bin TL para karşılığında sattıkları öğrenildi. Konuyla ilgili canlı yayında ortaya çıkan belgeler delil sayıldı ve İStanbul Emniyeti ekipleri stüdyoda aileyi gözaltına aldı.

Yaşam

01.05.2024, 00:12

ATV ekranlarının en çok izlenen programalrı arasında yerinni alan Esra Erol'da tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran bir olay yaşandı. 

Şanlıurfa'dan Esra Erol'un programına katılan anne Songül, 14 yaşındaki kızlarının kayıp olduğunu belirterek canlı yayında Erol'dan yardım istedi. 

Ancak anne kızlarını Cuma ismindeki bir adamın kaçırdığını ileri sürdü.

Efsane dizi 'Cennet Mahallesi'nde oynamıştı! Ünlü oyuncu Melek Baykal'dan Çağla Şıkel ve Alişan'ı kızdıracak itiraf! Efsane dizi 'Cennet Mahallesi'nde oynamıştı! Ünlü oyuncu Melek Baykal'dan Çağla... Haberi Görüntüle

KAYIP KIZLARININ AKIBETİ BELLİ OLDU

Ancak o iddialardan sonra ise gerçekler bir bir ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Cuma isimli şahıs ise, Esra Erol'a ailenin 14 yaşındaki kızları Berfin'i 100 bin TL başlık parası adı altında satıklarını söyledi. 

Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı bakın neler aldı! Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı... Haberi Görüntüle

BANKA DEKONTU DELİL SAYILDI

İki aile arasında iletişim kuran Ali Bey ismli şahıs ise, "İki aile birbirine düşman olmuştu ben onları bir araya getirdim. Bana Berfin'in 18 yaşından büyük olduğunu söylemişlerdi gerçek yaşını yayında öğrendim. Berfin'in ailesine barışma karşılığında 98 bin TL yatırdık" dedi.

Ali isimli yayına bağlanan şahıs ise 14 yaşındaki kız için 98 bin TL bankaya ödeme yapıldığına dair dekontu paylaştı.

Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti! Manga grubundan üzen ayrılık! Ünlü şarkıcı ülkeyi terk etti! Haberi Görüntüle

BABADAN SKANDAL MEKTUP: ARTIK DAVACI DEĞİLİM

Ödemenin yapılmasının ardından ise 14 yaşındki küçük kızın babası Ahmet İlkin'in ise bir kağıda "Ben Ahmet İlkin, kızım Berfin İlkim 2010 doğumludur. Severek birisine kaçmıştır. Ben davacı değilim. Kızıma karşı ve severek kaçtığı Cuma Gezer ile ailesine hiçbir şekilde düşmanlığım yoktur. İsterlerse buyursunlar gelsinler, elimi öpüp barışabilirler" yazıp imzaladığı öğrenildi.

Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan açıklama! Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan... Haberi Görüntüle

EMNİYET AİLEYİ GÖZALTINA ALDI

İstanbul Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ise olayla ilgili canlı yayındaki delilleri ihbar kabul etti ve canlı yayın stüdyosuna gelerek, Ali Öztürk, Cuma'nın amcası ve Turgut isimli şahısları gözaltına aldı. 

Çocuklarını satan aile hakkında ise işlem başlatıldığı öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading