Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı detayları paylaştı!

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı detayları paylaştı!

Hollanda'da ve Türkiye'de şarkıları ile büyük ses getiren ünlü şarkıcı Karsu Dönmez uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mike Scharma ile evleneceğini duyurdu. Şarkıcı Türk geleneklerine göre düğünü yapacağını anlatırken, Hollanda Kraliçesi de dvetliler arasında yerini aldı.  

Yaşam

10.05.2024, 11:09

Mustafa Sandal'ın Jest Oldum şarkısını seslendiren, ünlü piyona sanatçısı Karsu, 6 Şubat depremlerinde Hollanda'da bağış kampanyası düzenlemiş ve birçok yardım malzemesini de deprem bölgesine ulaştırmak için çabalayan ünlü isimler arasında yerini almıştı.

Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Arka Sokaklar dizisine bomba transfer! Sevilen oyuncu yeniden izleyiciyle buluşacak! Haberi Görüntüle

EVLENECEĞİNİ AÇIKLADI

Jest Oldu, Sonunda, Siyah, Bırak Beni Böyle, İtiraf, Reloading My Mind gibi şarkıları seslendiren 34 yaşındaki ünlü şarkıcı Karsu Dönmez evleneceğini duyurdu.

2 yıl önce Hollandalı sevgilisi Mike Scharma'dan evlilik teklifi alan ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından evlilik teklifini kabul ettiğini sevenleriyle paylaşmıştı.

Yönettiği diziler ekranlara damga vurdu! Osman Sınav'dan Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak dizi! Yönettiği diziler ekranlara damga vurdu! Osman Sınav'dan Kurtlar Vadisi'ni aratmayacak... Haberi Görüntüle

YAZA DÜĞÜN VAR

Ünlü şarkıcı Karsu'nun ise Haziran ayında Hollanda'da 300 kişilik bir düğün düzenleyeceği öğrenildi.

Ceyda Düvenci'nin Serebral Palsi hastası kızı Melisa'dan annesine sürpriz! Anneler günü için yaptığı sürpriz herkesi duygulandırdı! Ceyda Düvenci'nin Serebral Palsi hastası kızı Melisa'dan annesine sürpriz! Anneler... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNE KRALİÇE DE KATILACAK

Karsu düğününe ise Hollanda Kraliçesi Maxima'yı da davet ettiği öğrenilirken düğünü Türk gelenek ve göreneklerine göre davullu zurnalı bir şekilde yapacağı öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading