Yandex Metrica

Sitede Ara

Şarkıcı Nilüfer'den olay sözler! 'Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi' diyerek sahneye bakın nasıl çıktı!

Ünlü sanatçı Nilüfer konserinde söyledikleri büyük ses getirdi. Şarkıcı konserinde  “Bir tek ben mi kaldım ahlak nöbetçisi” diyerek sahneye transparan elbisesiyle çıktı. O anlar ise hayranalrı tarafından kamerya yansıdı.

Yaşam

18.05.2024, 19:09

İnkar Etme, Son Arzum, Böyle Ayrılık Olmaz, Caddelerde Rüzgar, Erkekler Ağlamaz, Dünya Dönüyor gibi şarkıları seslendiren 68 yaşındaki ünlü şarkıcı Nilüfer magazin dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. 

O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an meselesi O fay hattında hareketlenme başladı: Vatandaşlar önlemini alsın! Deprem an... Haberi Görüntüle

YAZ TURNESİNE BAŞLADI

Ünlü şarkıcı yaz turnesine çıkmış ilk durağı ise Ankara olmuştu. 

Ankara'da hayranlarıyla buluşan ünlü sanatçı konserinde en çok dinlenen şarkıları arasında yerini alan ''Kara Gözünün Hasretinden'' adlı şarkısını ilk kez TED Ankara Koleji sahnesinde seslendirdi. 

Gen V 2. sezon ne zaman çıkacak? Gen V dizisi Andre Anderson gerçekte öldü mü, neden yok? Gen V 2. sezon ne zaman çıkacak? Gen V dizisi... Haberi Görüntüle

TRANSPARAN ELBİSESİ İLE OLAY YARATTI

Ünlü şarkıcı verdiği konserde söylediği sözlerle herkesi şaşırttı.

Şarkıcı Nilüfer, 'baktım herkes transparan ben mi kaldım bir tek ahlak nöbetçisi, banane ya, çıktım böyle. Ne var ayrıca insanlar sokakta böyle geziyor. Ne var işte bacak. Al bacak'' dedi.

Ehliyet alacakaların dikkatine! Sınavsız ehliyet vaadiyle onlarca kişiyi ağlarına düşürdüler! Ehliyet alacakaların dikkatine! Sınavsız ehliyet vaadiyle onlarca kişiyi ağlarına düşürdüler! Haberi Görüntüle

BACAĞINI GÖSTERMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü şarkıcı ayrıca sözleri söyledikten sonra bacağını açıp göstermesi de dikkatlerden kaçmadı. 

Ayrıca ünlü snatçının bir sonraki konserinin ise 22 Mayıs Adana Çukurova Üniversitesi Açıkhava Tiyatrosu'nda olacağı öğrenildi.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading