Yandex Metrica

Sitede Ara

Bülent Şakrak 'deli saçması' dedi! Ceyda Düvenci'yi aldatma iddialarına kaçamak yanıtlar verdi!

Bülent Şakrak 'deli saçması' dedi! Ceyda Düvenci'yi aldatma iddialarına kaçamak yanıtlar verdi!

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak Ceyda Düvenci ile olan 8 yıllık evliliklerine rol arkadaşı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu yolları ayırmıştı. Şakrak'ın Düvenci'yi aldatma iddialarından sonra ise ünlü oyuncu 'deli saçması' diyerek konuya açıklık getirmeye çalıştı. 

Yaşam

17.05.2024, 14:13

Ünlü oyuncu ve sunucu 47 yaşındaki Ceyda Düvenci, 2015 yılında evlendiği Bülent Şakrak ile geçtiğimiz aylarda boşanmışlardı.

Şarkıcı Nilüfer'den olay sözler! 'Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi' diyerek sahneye bakın nasıl çıktı! Şarkıcı Nilüfer'den olay sözler! 'Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi'... Haberi Görüntüle

ROL ARKADAŞIYLA ALDATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Boşanmalarının nedeninin ise ünlü oyuncu Bülent Şakrark'ın oynadığı Maviye Sürgün dizisindeki rol arkadaşı Esra Akpınar ile yakınlaştığı sonrasında ise Düvenci'ye boşanmak istedğini belirttiği öğrenilmişti. 

Şakrak'a geçtiğimiz günlerde aldatma iddiaları sorulmuş Şakrak ise o soruya,  ''Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir”  açıklamasını yapmıştı.

Yeşim Erçetin eşinin şüpheli ölümüne ilişkin tüm gerçekleri detaylarıyla açıkladı: Bunu şimdi açıklıyorum çünkü hayatta kalan... Yeşim Erçetin eşinin şüpheli ölümüne ilişkin tüm gerçekleri detaylarıyla açıkladı:... Haberi Görüntüle

EL ELE NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Evliliklerini tek celsede bitiren Şakrak son olarak ise Nişantaşı'nda bir eczaneden çıkarken görüntülendi.

İlkokuldaki akım bir kızın parmağını kopardı! Dijital Baba Orhan Toker tehlikeye karşı uyarıyor İlkokuldaki akım bir kızın parmağını kopardı! Dijital Baba Orhan Toker... Haberi Görüntüle

İDDİLARA SERT ÇIKTI 

İkilinin kameralara görüntü vermek istememeleri dikkatlerden kaçmadı. Şakrak eski eşi Ceyda Düvenci'ye ihanet ettiği iddialarına ise sinirlenerek tepki gösterdi.

46 yaşındaki ünlü oyuncu "Bu haberler tamamen yalan. Saçma sapan şeyler, deli saçması" cevabını verdi ve bölgeden uzaklaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading