Yandex Metrica

Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada verdiği pozlar gündem oldu!

Ünlü rapçi Kolera'nın son halini görenler şaştı kaldı! Sosyal medyada verdiği pozlar gündem oldu!

2000'li yıllara damgasını vuran Kolera lakaplı ünlü rapçi Esen Güler sosyal medya hesabından uzun yıllar sonra ilk kez paylaşım yaptı. Ünlü rapçinin değişimi görenleri şaşırtırken sosyal medya da en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Yaşam

03.05.2024, 00:01

2006 yılında Sagopa Kajmer lakaplı Türkiye'nin rap müzikte çığır açan ismi Yunus Özyavuz ile evlenen ancak 2017 yılında boşanan Kolera lakaplı Esen Güler uzun aradan sonra ilk kez bir paylaşımda bulundu.

Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki Müren videosuyla cevap verdi Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki... Haberi Görüntüle

VERDİĞİ POZLAR VİRAL OLDU

Bu Böyledir, Merhametine Dön, Kolaysa Anlat, Sen Nasıl Bir İnsansın gibi rap şarkılarını seslendiren 40 yaşındaki Kolera sosyal medya da viral oldu.

Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar peş peşe geldi! Nihal Candan'ın tahliyesi kısa sürebilir! Televizyonlara çıkıp kuaföre gidince itirazlar... Haberi Görüntüle

FOTOĞRAFLARINA BEĞENİ YAĞDI

Ünlü şarkıcı Kolera,"Sevdiniz bu fotoları gündem olmuşuz X'te." diyerek yapay zeka ile hazırlanmış olan fotoğrafını paylaştı.

Ünlü  şarkıcı ise dün sosyal medya platformu X'de tag oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading