Yandex Metrica

Sitede Ara

Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki Müren videosuyla cevap verdi

Uraz Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğmuştu! Nesrin Cevadzade fiziğine laf söyleyenlere Zeki Müren videosuyla cevap verdi

Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününde sergilediği laubali tavırlarıyla tepki çeken oyuncu Nesrin Cevadzade tatilinden video ve fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Cevadzade spor salonundaki fiziğini eleştirenlerle deyim yerindeyse dalga geçti. Oyuncu Zeki Müren'in bir videosunu paylaştı.

Yaşam

24.04.2024, 15:40

Türkiye'nin Yasak Elma dizisiyle tanıdığı oyuncu Nesrin Cevadzade, Instagram'ı aktif kullanan bir ünlü.

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu! Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda... Haberi Görüntüle

20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 20 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

"BATI YAKASINDA DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK"

Oyuncu sabah saatlerinde hikayesinde spor yaptığı anlara dair video paylaştı. 

.jpg

O görüntülere takipçilerinden gelen olumsuz eleştirilerle başka bir fotoğrafla cevap vererek adetaa dalga geçti:

"Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım."

Profilinde paylaştığı fotoğrafların çoğu dekolteli ve mini olan oyuncu dakikalar sonra ise başka bir karede alay etmeye devam etti.

"Bana yetiyor be Aşko" notunu ekledi.

Ard arda fotoğraflarla aktif bir Instagram kullanıcısı olduğunu gösteren Nesrin Cevadzade, ayna karşısında bir de video çekti ve şunları yazdı:

"Herkesin kadınların nasıl olması gerektiğine dair ne çok fikri var."

28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 28 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ZEKİ MÜREN VİDEOSU İLE CEVAP VERDİ

Gelen yorumları aldırmıyor gibi görünse de oyuncu bunlara kafayı takmış gözüküyor. 

Zira son paylaşımında da bu konudaki tepkisini ifade etmiş.

Hem de Zeki Müren'e ait bir video ile...

Nesrin Cevadzade oyunculuğundan ziyade aşk hayatı ve Instagram'da havalı olduğunu düşünerek paylaştığı videolarla gündeme gelen bir isim. 

Oyuncu geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışı eski TFF Başkanı Servet Yardımcı'nın oğlu Kaan Yardımcı ile görüntülenmişti.

Gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları cevapsız bırakmıştı.

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak! Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna... Haberi Görüntüle

URAZ KAYGILAROĞLU'NU ÖPMEYE DOYAMADI

Cevadzade, 29 Haziran 2023'te Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlamak için paylaştığı fotoğraf ve videolarla büyük tepki toplamıştı. 

Fotoğraflarda "arkadaşım" diye bahsettiği Kaygılaroğlu'nu öpücüklere boğan oyuncunun göğsüne meslektaşı Borak Akkaş da para sıkıştırmıştı. 

O dönem eşi hamile olan Akkaş, tepkilerin üstüne Instagram hesabından bu açıklamayı yapmıştı. 

"Nesrin'in Uraz'ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum. Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümlerinden anlaşılmıyor olabilir ama bu aramızdaki bir şaka idi. Yoksa Nesrin'e para takmak benim ne haddime. Videonun çekildiği tarih, oturduğumuz masa ve arkadaşlarımız ve bu olayın başında sonunda ne olduğu görünmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum. Bunun eşimin doğumuna bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz'ın doğum günü olmalıydı. Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben'den özür dilerim. Bu konu özelinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim." 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading