Yandex Metrica

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu!

Mahkeme cezasını kesti! ''MİT'e alacağız'' vaadiyle liseli kızlara cinsel istismarda bulunan sanığın cezası belli oldu!

Konya'da Ahmet Mandal isimli bir kişi lise öğrencisi G.A'yı 'seni MİT'e alacağız' yalanıyla kandırıp cinsel istismarda bulundu. 3 kişinin de aralarında bulunudğu olayda mahkeme 22 yıl hapis cezası kararı verdi.  

Yaşam

29.04.2024, 10:41

Konya'da Amet Mandal, iki okul müdürü Harun Avcu ve Asuman Sakar Koleri adındaki 3 şahıs, 2022 yılında lise son sınıf öğrencisi G.A adlı kız öğrenciyi başarılı olduğunu söyleyerek “Seni Milli İstihbarat Teşkilatı’na memur olarak alacağız.” diyerek kandırdı.

Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını itiraf etti! Her şeyi ağzından kaçırdı! Aras Bulut İynemli'nin yeni sevgilisi aşklarını... Haberi Görüntüle

MİT VAADİYLE KADNIRILDI

Lise öğrenicisinin okul müdürü Harun Avcu'nun tanıştırdğı Ahmet Mandal ise G.A'ya cinsel istismarda bulundu. 

Lise öğrenicisi yaşadıklarını ailesine anlatmasının ardından aile karakola giderek şikayette bulundu.

Sosyal medya bu ikiliyi konuşuyor! Doğuş'un ölen şarkıcıyla yaptığı düet viral oldu! Sosyal medya bu ikiliyi konuşuyor! Doğuş'un ölen şarkıcıyla yaptığı düet... Haberi Görüntüle

BİR KIZ ÖĞRENCİYİ DHA İSTİSMAR ETMİŞ

Asıl işi elektrik ustası ola nancak G.A'ya kendisini MİT mensubu olarak tanıtan Ahmet Mandal'a 2022 yılında çocuğa cinsel istismar suçundn tutuklandı. Ayrıca aynı okula bulunan K.K'nın da Mandal tarafından istismara uğradığı ve şikayete bulunduğu öğrenildi.  

Açılan soruşturma kapsamında ise okul müdürü Harun Avcu, Ahmet Mandal ve dini nihaklı okul müdürü eşi Asuman Sahar Koleri tutuklandı. 

Milli Eğitim Bakanlığı ise olayla ilgili iki okul müdürünün memurluktan ihraç edildiğini duyurdu.

Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık grevine kalkıştı zayıflık hastalığa yakalandı! Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık... Haberi Görüntüle

MAHKEME CEZALARINI ONADI 

9. Ağır Ceza Mahkemesin'nde görülen  dava sonucunda ise Ahmet Mandal'a  'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 20 yıl, KK'ya sarkıntılık suundan2 yıl hapis cezası verildi. 

Konya Bölge Adliye 7'inci Ceza Dairesi, Ahmet Mandal hakkında 22 yıl, ortağı Ali Akkaş, okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye 8 yıl 4 ay hapis cezaları onandı.

Ayrıca K.K'ya yönelik ise Mandal'ın ''sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı'' suçundan 2 yıl hapis cezası da onandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading