Yandex Metrica

Dizi aşkı gerçek oldu! Kızıl Goncalar oyuncusu 'eyvah yakalandık!' diyerek görüntülendi!

Dizi aşkı gerçek oldu! Kızıl Goncalar oyuncusu 'eyvah yakalandık!' diyerek görüntülendi!

NOW TV ekranlarında yerini alan ve her pazartesi izlenme rekorları kıran Kızıl Goncalar dizisinde Naim karakterini canlandıran Mert Turak ve Nadire karakterini canlandıran Melis Çınar, el ele görüntülendi. Basın mensupları tarafından görüntülenen çift poz vererek aşklarını açıkladı.  

Yaşam

15.05.2024, 18:58

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden olan NOW TV'de yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi her pazartesi ekranlara gelmeye devam ediyor. 

Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya'dan zeytin dalı! Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme... Haberi Görüntüle

KIZIL GONCALAR'DA AŞK

Dizide Naim karakterini canladnıran Mert Turak ile Nadire karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar el ele görüntülendi. 

Rol gereği çift olan ikili gerçekte de birbirlerinden etkilendikleri ve yakın zamanda aşk yaşamaya başladıkları öğrenildi.

Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek duyurdu! Ünlü türkücü Kahtalı Mıçı'dan üzen haber! 'Lütfen dualarınızı esirgemeyin' diyerek... Haberi Görüntüle

EL ELE YAKALANDILAR

Çift önceki akşam Cihangir'de el ele görüntülendi ve basın mensuplarını karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Whatsapp'ta beklenen özellik nihayet geldi! Meajlaşma uygulamasına gelen yeni güncelleme kullanıcıları heyecanlandırdı! Whatsapp'ta beklenen özellik nihayet geldi! Meajlaşma uygulamasına gelen yeni güncelleme... Haberi Görüntüle

'EYVAH YAKALANDIK'

Çift magazin muhabirlerine yakalanınca 'Eyvah yakalandık! Olan oldu, bari poz verelim de güzel çıkalım' diyen çiftin samimi halleri herkesi güldürdü.

Oyuncu Mert Turak'ın kahverengi kovboy çizmeleri, kahverengi çantası dikkatleren kaçmazken, Melis Çınar'ın ise burnundaki piercing de dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading