Yandex Metrica

Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık grevine kalkıştı zayıflık hastalığa yakalandı!

Candan kardeşler hapiste ölümle burun buruna! Fenomen Nihal Candan açlık grevine kalkıştı zayıflık hastalığa yakalandı!

Dolandırıcı fenomenlerin arasına katılan, lüks yaşamlarıyla dikkatleri üzerine çeken Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde protesto için yemek yemedikleri ortaya çıktı. Nihal Candan'ın 37 kiloya düşerek 'anoreksiya nevroza' hastalığına yakalandığı öğrenildi.  

Yaşam

26.04.2024, 13:01

Ünlü sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşlerin ucuz araba vaadiyle yüzlerce kişiyi dolandıran şebeke üyelerinin arasında olduğu tespit edilmişti. 

14 Kasım 2023 tarihinde ise gözaltına alınara 16 Kasım'da tutuklanmışlardı. Bahar ve Nihal Candan'ın tutuklanmalarının ardından Silivri'de bulunan Marmara Cezaevi'ne konulmuşlardı. 

Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi! Survivor All Star'da elenen yarışmacı söyledikleriyle pes dedirtti! Survivor değil boks maçı! Eleme adayları saç baş birbirine girdi!... Haberi Görüntüle

PROTESTOYA KALKIŞTI AÇLIKTAN HASTA OLDU

Tutuklanmalarını protesto etmek için aç kalan Nihal Candan'ın ise uzun bir süredir yemek yemediği, bu nedenle yeme bozukluğu oluştuğu öğrenildi.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, 37 kiloya kadar düşen ünlü fenomen Nihal Candan'ın yemek yemediği için 'anorksiya nevroza'ya yakalandığı, cezaevinde ise tedavi görmeye başladığı öğrenildi.

Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Uğur Dündar'dan gayrimeşru ilişkiye yayın yasağı! Suphiye Orancı kimyasını bozdu Haberi Görüntüle

AVUKATINDAN 'PSİKOLOJİSİ BOZUK' AÇIKLAMASI

Candan kardeşlerinin avukatı Kasım Ergün'ün yaptığı açıklamada Nihal Candan'ın psikolojisinin bozuk olduğunu 'Cennete gitmek istiyorum' dediği öğrenildi. Candan'ın yeme bozukluğu ve psikolojisindeki rahatsızlık nedeniyle hastaneye sevk edilmesi için cezaevine başvuru yaptıklarını ifade etti. 

Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinden herkesi şoke edecek açıklama! Evlilik teklifi almıştı! Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım... Haberi Görüntüle

SEÇİL ERZAN'LA KOĞUŞ ARKADAŞI

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin Marmara Ceazevi'ndeki koğuş arkadaşlarının ise ünlü futbolcuları milyonluk vurgun ile dolandıran bankacı Seçil Erzan olduğu öğrenildi.

Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir krizi geçirdi! Nedeni ise çok geçmeden ortaya çıktı! Cezaevinden tahliye edilmişti! Nihal Candan kendi imkanlarıyla evine giderken sinir... Haberi Görüntüle

CANDAN KARDEŞLER DAVASI NE?

Ünlü sosyal medau fenomeni Bahar andan ve Nihal Candan'ın aralrında bulunduğu dolandırıcılık çetesine üye olmaktan tutuklanan ve resmi kurum ve kuruluşların icradan satışa çıkardığı araçları ucuza sattıkları, 66 kişiyi de saadet zinciri yöntemiyle dolandırdıkları ortaya çıkmıştı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading