Yandex Metrica

Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi açıklandı!

Listede 5 Türk herkesi şaşırttı! Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi açıklandı!

Dünya'nın en yakışıklı erkekleri listesi TC Candler tarafından açıklandı. Dünyaca ünlü oyuncular, şarkıcılar listede yerini alırken Türkiye'den de 5 ünlü oyuncu yerini aldı. İşte dünyanın en yakışıklı ilk erkekleri ve listede bulunan Türk oyuncular...

Yaşam

07.05.2024, 02:29

Dünya'da her yıl düzenlenen dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi açıkladı. TC Candle tarafından açıklanan dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde Türkiye'den de 5 ünlü oyuncu yerini aldı. Amerikalı, Güney Koreli birçok ünlü isim listede yerini alsa da listenin ilk 5 isimi şaşırttı. İşte dünyanın en yakışıklı erkekleri ve listede bulunan Türk oyuncular...

82- ONUR TAN

Türkiye'de oyunculuğu ile göz dolduran yakışıklılığı ile izleyicileri büyüleyen Mahkum, Mucizde Doktor, Yasak Elma, Şahane Hayatım gibi dizilerde rol alan 28 yaşındaki ünlü oyuncu Onur Tan listenin 82. sırasında yerini aldı.

65- HALİL İBRAHİM CEYLAN

Emanet dizisi ile ses getirmeyi başaran sonrasında ise NOW TV'de Kirli Sepeti dizisinde yerini alan 41 yaşındaki Halil İbrahim Ceylan 'dünyanın en yakışıklı erkekleri' listesinde 65. sırada yerini aldı.

61- ŞÜKRÜ ÖZYILDIZ

Akıncı, Şeref Meselesi, Benim Hala Umudum Var, Ruhun Duymaz gibi birçok projede yer almış 36 yaşındaki başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız 61. sırada yerini aldı.

30- CAN YAMAN

Listenin 30. sırasında ise adını çokça magazin dünyasından duyduğumuz, Erkenci Kuş, Bay Yanlış, İnadına Aşk gibi dizilerde rol alan ve sonrasında İtalya'da kariyerine devam eden ünlü oyuncu Can Yaman oldu.

22- BARIŞ MURAT YAĞCI

Listenin 22. sırasında bulunan isim ise Kiralık Aşk, Şevkat Yerimdar'da rol alan ve Survivor'da izleyiciyle buluşan 33 yaşındaki Barış Murat Yağcı oldu.

10-  DEAN SCHNEİDER 

9- NI-KI, 

8- VİNNİE HACKER

7- KİM TAE HYUNG

6- LUCİEN LAVİSCOUNT

4- CHRİS HEMSWORTH

3- TİMOTHEE CHALAMET 

2- HYUNJİN

1- HENRY CAVİLL

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading