Yandex Metrica

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş hakkında akıl almaz detay! Meğer sevgilisi ölüm anında...

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulunmuştu! Yağmur Taktaş hakkında akıl almaz detay! Meğer sevgilisi ölüm anında...

İşte Benim Stilim programında yarışan 28 yaşındaki ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, 3 Nisan günü Amerika'daki evinde ölü bulunmuştu. Cenazesi Türkiye'ye getirilirken genç kadının şüpheli ölümü ise herkesi düşündürdü. Ünlü fenomenin Adana'daki mezarının açılıp otopsi yapılacağı öğrenilirken, avukatları ise genç kadını kimin öldürdüğüne dair ellerinde delillerin olduğunu açıkladı.

Yaşam

06.05.2024, 13:09

Türkiye'nin sevilen moda programlarından İşte Benim Stilim'e yarışmacı olarak katılan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, 3 Nisan günü Amerika'daki evinde ölü bulunmuştu.

Taktaş'ın cenazesinin ise Amerika'dan memleketi Adana'ya getirilerek Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. 

Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e ağır sözler: Yediğin kaba pislemeyeceksin Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e... Haberi Görüntüle

ANNESİNE SÖYLEDİKLERİ KAN DONDURMUŞTU

Taktaş'ın Türk asıllı Amerikan vatandaşı sevgilisi A.C.F tarafından öldürüldüğü iddia edilmiş, annesine ise , 'Türkiye'ye benim ölüm gelir' dediği öğrenilmişti. 

Daha önce sevgilisi tarafından darp edildiği ve dalağının alındığı öğrenilmişti. 

Yaza davullu zurnalı düğün var! Tolga Sarıtaş'ın düğün tarihi belli oldu! Yaza davullu zurnalı düğün var! Tolga Sarıtaş'ın düğün tarihi belli... Haberi Görüntüle

MEZARI AÇILACAK

Taktaş'ın avukatları Fetih Öksüz ise soruşturmanın başlatıldığını belirtirken, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca Taktaş'ın kesin ölüm nedeni için 6 Mayıs'ta mezarının açılıp otopsi yapılacağını açıkladı.

Berrak Tüzünataç ünlü isimle basıldı! Basın mensuplarının aşk iddialarıne verdiği cevap kafaları karıştırdı! Berrak Tüzünataç ünlü isimle basıldı! Basın mensuplarının aşk iddialarıne verdiği... Haberi Görüntüle

ÖLÜM ESNASINDA ŞÜPHELİ YANINDAYMIŞ

Taktaş'ın avukatları Fetih Öksüz ise yaptığı açıklama kapsamında ölüm nedenine ilişkin yeni bir detaya ulaştıklarını belirterek, "Yağmur hanımın öldüğü zaman, vefat ettiği vakitte şüpheli şahsın yanında bulunduğuna ilişkin elimizde şu anda bir mevcut delil var. Bunun soruşturmaya da aksettiriyoruz'' dedi.

Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine girecek? İşte bu yıl evlenme olasılığı en yüksek olan o 4 burç! Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine... Haberi Görüntüle

TELEFON KAYITLARI İNCELENECEK

Telefon kayıtlarının da inceleneceğini belirten Avukat Öksüz, ''Pazartesi günü işlemi fethi kabir işlemleri gerçekleşecek, akabinde hemen otopsi işlemlerine başlanacak. Daha sonra ilerleyen süreçlerde şüpheli şahısların ifadeleriyle, verdiğimiz telefon numaralarıyla, mesajlaşma kayıtlarıyla alakalı araştırmalar devam edecek. Bizim vermiş olduğumuz bilgi ve belgelerle alakalı araştırmalar yapacak" dedi.

Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Haberi Görüntüle

SAÇLARINI VE KAŞLARINI KAZITMIŞ

Yağmur Taktaş'ın şüpheli ölümüne ilişkin kan donduran detaylar bir bir gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Ünlü fenomenin sevgilisinin Amerika'da ressam olduğu ciddi derecede takıntılı ve kıskançlık yaparak Taktaş'ın saçlarının ön tarafını kestirdiği ve kaşlarını kazıttığını söyleyen Taktaş'ın teyzesi,  "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız. Sevgilisi, kıskançlığından güzel görünmesin diye saçlarının ön kısmını ve kaşlarını bile kazıyordu” dedi.

Yağmur Taktaş'ın söylediklerine göre ise ünlü fenomenin erkek arkadaşı tarafından zorla uyuşturucuya alıştırıldığı ileri sürüldü.

9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MESAJLAŞMA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca Taktaş'ın mesajlaşma kayıtlarında ise ünlü fenomen'in erkek arkadaşı tarafından şiddete maruz kaldığı, aç bırakıldığı ve sürekli darp edildiği öğrenildi. Ünlü fenomenin sosyal medya hesabındaki mesajlaşmalarında sevgilisine daha fazla tahammül edemediği ayrılmak istediğini belirttiği kayıtlar ortaya çıktı.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading