Yandex Metrica

Bu kez konsere değil saç ekimine geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Türkiye'de derdine derman buldu!

Bu kez konsere değil saç ekimine geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Türkiye'de derdine derman buldu!

Dünyaca ünlü şarkıcı Peter Okoye İstanbul'da saç ekimine geldiği öğrenildi. Ünlü şarkıcı özel bir klinikte saç ekimi yaptırmak için başvurduğu ve işlem sonraki fotoğraflarını paylaştı.

Yaşam

18.05.2024, 12:51

42 yaşındaki dünyaca ünlü Nijeryalı şarkıcı Peter Okeye, Away, Beautiful Onyine, Alingo, Personally, Bank Alert gibi şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı müzik kariyerinde hızla ilerlemekte. 

Ünlü şarkıcı son olarak ise Türkiye'ye geldiğini sosyal medya hesanından duyurdu.

'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum viral oldu! 'İlk Tofaş'ımı aldığımda daha mutluydum' dedi! Acun Ilıcalı'nın Ferrari yorum... Haberi Görüntüle

'KELLİĞE ELVADA'

Ünlü sanatçı Peter Okeye sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'Kelliğe elveda deyin' başlıklı bir video yayınladı.

Ünlü şarkıcı İstanbul'da bulunan özel bir kliniğe giderek saç ekimi yaptırdığını duyurdu.

21 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 21 Temmuz 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DOKTORUNA İLTİFATLAR YAĞDIRDI

Klinik doktoru ile video çeken ünlü sanatçı, ''bu adamın yaptığı sihrin öncesini ve sonrasını görün'' şeklinde açıklamada bulundu. 

Ünlü sanatçı hayranlarına, ''size güzel görünmek için daha iyi şeyler yapıyorum. Kendimi yüzde yüz iyi hissediyorum'' açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcı saç ekiminin ilk gününü kayıt altına alıp 'iyi gidiyor' yazarak hayranlarına saç ekimi süreci hakkında bilgilendirdi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading