Yandex Metrica

Şarkıcı Kalben'in uyuşturucu baskınında yeni gelişme! Şantaj sonrası o görüntüler başını yaktı!

Şarkıcı Kalben'in uyuşturucu baskınında yeni gelişme! Şantaj sonrası o görüntüler başını yaktı!

Ünlü şarkıcı Kalben geçtiğimiz hafta Beyoğlu'ndaki evine uyuşturucu operasyonu düzenlenmiş, gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. Ünlü şarkıcıyı kimin neden ihbar ettiği öğrenilirken uyuşturucu içerken çekilmiş görüntüleriyle ihbar edildiği öğrenildi.   

Yaşam

18.05.2024, 11:35

Sadece, Yara, Haydi Söyle, Doya Doya, Düşünürüm, Al Beni, Saçlar gibi şarkıları seslendiren ünlü şarkıcı Kalben 8 Mayıs günü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlar kapsamında sabah saatlerinde İstanbul Beyoğlu'nda bulunan evine operasyon düzenlenmişti. 

Ünlü şarkıcı Kalben'in ise evinden 15 gram olan üç parça 'Skunk' uyuşturucu madde, iki bin Euro, 750 Dolar ve bin 500 TL nakit para ele geçirilmişti. 

Uyuşturucu maddelerin ise kavanozların içine saklanmış bir şekilde bahçede bulunduğu görüntüler de basına servis edilmişti. 

Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında duygusal anlara yaşadı! Herkes onu ayakta alkışladı! Prenses Kate Middleton Wimbledon tenis turnuvasında... Haberi Görüntüle

'İÇİCİYİM' DİYEREK SERBEST BIRAKILMIŞTI

Ünlü şarkıcı Kalben ise, 'satıcı değil, içiciyim' diyerek paylaşımda bulunmuş Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en çok üzen kimsesiz kalışıydı... İbrahim Erkal'ın ölüm anını gözyaşlarıyla anlattı! Filiz Erkal: Beni en... Haberi Görüntüle

ŞANTAJ YAPILDIĞI ÖĞRENİLDİ

Ünlü şarkıcının evine düzenlenen operasyonlara ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kalben'in, yakın bir arkadaşı tarafından uyuşturucu kullanırken görüntüleri çekilmiş ve görüntüleri şantaj için kullandığı öğrenildi.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Haberi Görüntüle

SATICI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kalben'i görüntülerle tehdit eden kişi daha sonra görüntüleri emniyete göndererek ihbarda bulundu. Ayrıca emniyete gelen dilekçede Kalen'in birçok ünlü isme uyuşturucu temin ettiği, enstrümanlarının içerisine uyuşturucu yerleştirerek ülkeye girişini sağladığı iddia edildi. 

Uyuşturucu temin ettiğini kabul etmeyen ünlü sanatçı, arkadaşının görüntüleri gizlice çekerek tehdit ettiği ve para istediğini açıkladı. 

Parayı vermek istemeyince ihbar edildiğini belirten ünlü sanatçıya 8 Mayıs günü uyuşturucu operasyonu düzenlendi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading