Yandex Metrica

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Ahmet Tatlıses'in o paylaşımındaki açıklama olay yarattı!

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Ahmet Tatlıses'in o paylaşımındaki açıklama olay yarattı!

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara, hacca gitti. Babasıyla davalık olan Ahmet Tatlıses ise sosyal medya hesabından o anları 'bu kadar büyük bir inancın olmasa nasıl geçerdin bu fırtınalardan?'' yazarak paylaşımda bulundu.

Yaşam

16.05.2024, 11:45

72 yaşındaki ünlü arabesk şarkıcısı İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses ile arasında isim hakkı nedeniyle davalık olmuş, uzun süredir aralarındaki tartışma ise magazin dünyasına yansımıştı.

Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme gelince sinirden küplere bindi! Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme... Haberi Görüntüle

ADALET SARA HACCA GİTTİ

Ancak bu kez ise İbrahim Tatlıes'in ilk eşi, Ahmet Tatlıses'in de annesi Adalet Sara hacca gitti. 

Oğlu Ahmet Tatlıses ise o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ahmet Talıses paylaştığı fotoğrafların altına, "Canım anam, kızkardeşim ve yeğenimi hacca uğurluyoruz. Annem ve kız kardeşim bu yolculuğa ilk kez çıkmıyor ama yeğenimin ilk heyecanı. Ne güzel bir duygu. Bir gün ailecek annemin engin bilgileri ışığında bize de nasip olur inşallah. Ah benim canım anam, kıymetlim bu kadar büyük inancın olmasa nasıl geçerdin bu fırtınalardan. İyi ki senin evladınım, iyi ki oğlum ve ailemizin bir çok ferdi ve niceleri senin güzel ahlakından nasiplendi. Rabbime şükürler olsun. Duaların bizimle olsun, Allah kavuştursun." açıklamasını yaptı.

Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural yine mi sokaklarda? Son hali herkesi şaşırttı! Yerli Leonardo DiCaprio Arda Kural yine mi sokaklarda? Son hali... Haberi Görüntüle

SANAT CAMİASINDAN YORUM YAĞDI

Ahmet Tatlıses ve annesi Adalet Sara'nın o paylaşımına ise Alişan, Perihan Savaş, Yonca Evcimik gibi birçok ünlü isim yorum yaptı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading