Yandex Metrica

Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme gelince sinirden küplere bindi!

Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme gelince sinirden küplere bindi!

Türkiye'nin başarılı rapçileri arasınad yerini alan Sagopa Kajmer lakaplı Yunuz Özyavuz'a 2018 yılında dini inancı sorulmuştu. O soru yeniden hayranları tarafında nsorulunca ünlü rapçi bu kez sinirlendi ve sosyal medya hesabından ağır sözler sarf etti. 

Yaşam

11.05.2024, 23:21

Galiba, Baytar, İstisnalar Kaideyi Bozmaz, Geceler, Ahmak Islatan, Ateşten Gömlek gibi paçalarıyla milyonlarca dinleyiciye sahip olan ünlü rapçi Sagopa Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz şimdilerde dini inancı yüzünden gündeme gelmekte.

Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten kovuldu! Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten... Haberi Görüntüle

'DİNİ İNANCIM YOK'  DEMİŞTİ

45 yaşındaki ünlü rapçiye 2018 yılında bir hayranı dini inancını sormuş sonrasında Sagopa Kajmer ise 'Yok' cevabını vermişti. 

Sanat camiası yasta! Türk sinemasının usta ismi Ayten Gökçer hayatını kaybetti! Sanat camiası yasta! Türk sinemasının usta ismi Ayten Gökçer hayatını... Haberi Görüntüle

O SORU TEKRAR SORULUNCA DELİYE DÖNDÜ

Ünlü rapçiye sorulan o soru yeniden gündeme geldi ve ünlü rapçi bu kez de sosyal medya hesabı X üzerinden bir açıklama yaptı. Ünlü rapçi 'Dünyada Türkler gibi kimin neye inandığını merak edip soran yok. Takmışlar dine, inanca. Güzel kardeşim sana ne, kime ne? Bunu yapanlar kısıtlı dünyalarında yaşayanlar. Özgür olan insanlar bu soruyu sormuyorlar. Bu soru cahilin sorusu, bilinçlinin değil.' diyerek hayranlarından glen soruya tepki gösterdi. 

Sagopa Kajmer o soruya sinirlenirken verdiği cevap ise sosyal medyada gündem oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading