Yandex Metrica

Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten kovuldu!

Met Gala'da kaos! Kyle Jenner'i gölgede bırakan İtalyan model etkinlikten kovuldu!

Dünyaca ünlü İtalyan model Eugenio Casnighi geçtiğimiz yıl 2023 Met Gala etkinliğinde yakışıklılığı nedeniyle Kylie Jenner'i gölgede bırakmıştı. Ünlü model TikTok hesabında bu yıl Gala'ya alınmadığını ve kovulduğunu açıkladı. 

Yaşam

16.05.2024, 13:01

Her yıl New York'ta dünyaca ünlü yıldızların görkemli kıyafetleriyle birçok ünlü moda tasarımcısının imzasıyla hazırlanan, bağış ve yardım gecesi bu yıl New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşti. 

Günümüz aşk ilişkilerine yeniden bakış: Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Zombieing ve Submarining ilişki nedir? Günümüz aşk ilişkilerine yeniden bakış: Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi... Haberi Görüntüle

YAKIŞIKLILIĞI YÜZÜNDEN GALA'YA ALINMADI

Geceye ise birçok ünlü yıldız damgasını vururken, asıl olay ise gala öncesi yaşandı. 

Ünlü İtalyan model Eugenio Casnighi çalışma görevlisi içi geçtiğimiz yıl Met Gala'da görev almış ancak bu yıl ise TikTok hesabındn önemli bir açıklamayaparak galaya katılmayacağının nedenini açıklaması herkesi şaşırttı.

Örgütün 'gizli kasası' Candan kardeşler! Aklamak için hesaplarına gönderilen paranın miktarı açıklandı! Örgütün 'gizli kasası' Candan kardeşler! Aklamak için hesaplarına gönderilen paranın... Haberi Görüntüle

KYLİE JENNER'İ GÖLGEDE BIRAKTI

26 yaşındaki ünlü model iki yıldır Met Gala'da görev aldığını, ancak Kylie Jenner'i gölgesinde bıraktığı için galaya alınmadığını belirtti. Gizlilik sözleşmesi nedeniyle Gala'da yaşananların detaylarını açıklayamayacağını belirterek, "Geçen yıl bana bütün gece Jenner'la birlikte olacağımı söylediler ve ben de ona ihtiyacı olan her konuda yardım ettim." dedi.

Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki yağdırdı Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki... Haberi Görüntüle

YAKIŞIKLILIĞI YÜZÜNDEN SUÇLANDI

Ancak sonrasında ise ünlü model yakışıklılığı yüzünden suçlandığını belirterek, "Bana beni seçtiklerini çünkü bu ünlüyle birlikte olmamı diğer insanlardan daha çok sevdiklerini söylediler ama insanlar Kylie Jenner'ın fotoğraflarını çektiğinde ben de oradaydım ve tabii ki ben de fotoğrafta yer aldım. Ancak sonrasında onu gölgede bıraktığımı iddia ederek beni suçladılar.”  dedi. 

Bu kez konsere değil saç ekimine geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı Türkiye'de derdine derman buldu! Bu kez konsere değil saç ekimine geldi! Dünyaca ünlü şarkıcı... Haberi Görüntüle

HAYRANLARINDAN DESTEK MESAJI YAĞDI

TikTok hesabı üzerinden olayla ilgili paylaşımda bulunan ünlü model hayranlarından birçok destek mesajı aldı. Kullanıcılar, "Senin viral hale gelen güzelliğine dayanamıyorlar.","Kafam karıştı, bu nasıl iyi bir şey değil? Etkinliğe dikkat çekiyorsanız bu şirketin yararına olmaz mı?" "Sen muhteşemsin. Senin için daha iyi şeyler olacak. Onların kaybı." gibi yorumlar yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading