Yandex Metrica

Hande Erçel'den olay pozlar! Dantelli elbisesiyle hayranlarının yüreklerini hoplattı!

Hande Erçel'den olay pozlar! Dantelli elbisesiyle hayranlarının yüreklerini hoplattı!

Türkiye'nin ve dünyanın yakından takip edilen kadın oyuncusu Hande Erçel, kameralar karşısına geçti. Ünlü oyuncunun dantelli uzun elbisesiyle verdiği pozlar sosyal medya hesabında büyük beğeni aldı.

Yaşam

17.05.2024, 23:27

Ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile birlikte 2023 yılından beri dolu dizgin aşk yaşayan ünlü oyuncu Hande Erçel magazin dünyasında kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine girecek? İşte bu yıl evlenme olasılığı en yüksek olan o 4 burç! Yüzükler bu yul takılacak mı? 2024'te hangi burçlar dünya evine... Haberi Görüntüle

TATİLLERE DOYAMADILAR

Son olarak Japonya'da giden çift uzun soluklu tatilinden kareleri paylaşmış, sosyal medya hesabından binlerce beğeni almıştı.

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı! İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı!... Haberi Görüntüle

HAKAN AİLE ARASINA KARIŞTI

Gamze Erçel'in ablası ve eşi Caner Yıldırım'ın evlilik yıl dönümünde aile kutlamalarına katılan Hakan Sabancı'nın aile ziyaretlerine dahil olduğu ve evlilik yoluna girdikleri iddia edilmişti.

Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek bambaşka çıktı! Netflix'in popüler dizisine dava şoku! Gerçek hikayeden uyarlandı denilmişti! Gerçek... Haberi Görüntüle

AYRILIK İDDİLARINA SON VERMİŞLERDİ

Ancak sonrasında ayrıldıkları iddia edilen ünlü çift ise tüm dedikodulara son noktayı koyacak fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Adalet Sara kimdir? İbrahim Tatlıses'in ilk eşi kimdir? Adalet Sara kimdir? İbrahim Tatlıses'in ilk eşi kimdir? Haberi Görüntüle

DANTELLİ ELBİSESİ OLAY OLDU

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Erçel, dantelli elbisesiyle verdiği pozları sosyal medya hesabı instagram üzerinden paylaştı.

Ünlü fenomen Erçel'in o pozları hayranlarını heyecanlandırırken binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

Ünlü oyuncu Erçel'in hayranları,  “Harika pozlar”, “Yine olaysın”, “İnanılma Güzelsin” dedi.

Habere Tepki Ver

2

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading