Yandex Metrica

Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet koptu! Gelen yorumlar ağızları açık bıraktı!

Esra Ezmeci 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur'dedi! Sosyal medyada kıyamet koptu! Gelen yorumlar ağızları açık bıraktı!

Ünlü Klinik psikolog Esra Ezmeci, Buket Aydın'ın programına konuk oldu. Ezmeci'nin 'Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya makmümdur' sözleri sonrasında ise sosyal medya ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar Ezmeci'ye tepki gösterirken bazıları da haklı buldu.

Yaşam

29.04.2024, 19:24

Beyaz TV'de yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programını sunan ünlü klinik pskolog Esra Ezmeci, ünlü sunucu Buket Aydın'ın sunduğu 'Yüz Yüze' programına konuk oldu.

Ünlü psikolog Ezmeci progrmada aşk ilişkilerini yorumlarken, çiftlerin boşanmalarında yaşanan artışa dikkat çekerek nedenlerini açıkladı. 

Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e ağır sözler: Yediğin kaba pislemeyeceksin Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e... Haberi Görüntüle

KADINLARIN HESAP ÖDEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Sosyal medyanın aktif kullanılması nedeniyle boşanmaların arttığını dile getirirken Ezmeci çiftlerin hesap ödemesine ilişkin ise ilginç bir yorumda bulundu.

Ünlü sunucu Buket Aydın kadının hesap ödemesine ilişkin çektiği youtube programında söylediklerinin sosyal medayda gündem olmasına ilişin Ezmeci'ye fikrini sordu.

Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Deniz Çakır'dan ilginç sokak hayvanları yorumu: Onlardan önce beni uyutun Haberi Görüntüle

''ÖDETMEYEN KADIN ALDATILMAYA MAHKUMDUR''

Ezmeci ise şaşırtan bir cevap vererek, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" dedi.

Yaşanan gelişmeler sonrasında ise Ezmeci, yeni bir tartışma daha yarattı ve sözlerine şöyle devam etti: Erkek sana hiç yatırım yapmıyor. Yatırım yapmayan erkek ne oluyor? Hemen gidiyor başka kadına, seni aldatıyor. Senin için yatırım yapmamış aklında kalmıyorsun. Sana emek sarfetmemiş, sana çaba göstermemiş. Çabayla emekle kazandığı parayı senin için harcamamış. Senin kıymetin o kadar oluyor. Sonra da kadınlar 'ben neden aldatıldım, neden terk edildim?' demeyin. Para harcatmayan kadın, çok daha kolay terk edilir.

Barış Arduç'un Gupse Özay sorusuna verdiği yanıt mest etti! Sosyal medya kullanıcıları ünlü oyuncuya iltifat yağdırdı! Barış Arduç'un Gupse Özay sorusuna verdiği yanıt mest etti! Sosyal... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Ünlü sunucu Ezmeci'nin o sözleri sonrasında sosyal medya kullanıcıları, 'Erkek parası yiyeceğime aldatılırım', 'Hesap kitlemeye yeni bahane','Bu nasıl bir saçmalık', 'Konu yine cüzdana dayandı' gibi yorumlarla Ezmeci'nin o sözlerine tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading