Yandex Metrica
Reklam Görseli

12 yıllık aşkı ihanetle bitmişti! Şarkıcı Shakira'nın aşka dair yorumları herkesi şoke etti!

12 yıllık aşkı ihanetle bitmişti! Şarkıcı Shakira'nın aşka dair yorumları herkesi şoke etti!

Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira futbolcu Gerard Pique'nin aldatması sonrası kariyerine geri dönmüş, aşk hayatıyla ilgili ise ilk kez konuşması şaşkınlık yarattı. Şarkıcının aşka inancının devam ettiği ancak şanslı olmadığını belirtti.

Yaşam

04.05.2024, 11:02

47 yaşındaki Kolombiya asıllı ünlü şarkıcı Shakira, Gerard Pique ile 12 yıl boyunca aşk yaşamış ve iki çocukları olmuştu.

The Times'a veridği röportjda eşi Gerard Pique için kariyerini askıy aldığını belirtmiş ve sık sık aldatılmasına ilişkin ise hayranlarına açıklamalar yapmaya devam ediyordu.

9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

FEDAKARLIK YAPTI ALDATILDI

Ünlü şarkıcının aynı zamanda eşi için, “Bunun için birçok fedakarlık yaptım. Sadıktım. Ancak bazen işler planlandığı gibi gitmez ve yoluna devam edersin" dedi.

Okulunu 8 yılda anca bitirdi! Ünlü sunucu mezun olabilmek için mahkemeye başvurduğunu açıkladı! Okulunu 8 yılda anca bitirdi! Ünlü sunucu mezun olabilmek için... Haberi Görüntüle

AŞKA OLAN İNANCI BİTMEDİ

Aldatıldıktan sonra aşka olan inancını kaybetmediğini belirterek, “Aşka inanmadığımı söyleyemem çünkü 50 yıl sonra annemle babamı görüyorum; birbirlerinin gözlerinin içine bakıp el ele tutuştuklarını ve birbirlerinden bir gün bile ayrı yaşayamayacaklarını. Aşka tanık oldum ama ben o kadar şanslı olamadım” dedi.

Ünlü şarkıcı mutlu bir aile kurmanın hayalini kurduğunu belirterek, "Oscar Wilde, arkadaşlığın sevginin en saf biçimi olduğunu söylemiş ve bence bu doğru. Daha uzun sürüyor, en azından benim tecrübelerime göre. İlişkim 12 yıl sürdü ama arkadaşlarım bir ömür boyu orada olacak. Zorluklar geldiğinde, işte o zaman arkadaşlığın gerçekten ne kadar önemli olduğunu öğrendim. Nasıl hayatta kalacağımızı, bunu nasıl başaracağımızı merak ediyordum" dedi.

Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme gelince sinirden küplere bindi! Ünlü rapçi dini inancım 'yok' demişti! O tartışma yeniden gündeme... Haberi Görüntüle

YENİ AŞKINI BULDU

Öte yandan ünlü şarkıcının geçtiğimiz aylarda "Las Mujeres Ya No Lloran" (Kadınlar Ağlamıyor) albümünde yer alan ''Punteria'' adlı şarkının klibinde rol alan, Emily in Paris dizisind de büyük ses getiren aktör Lucien Laviscount'la aşk yaşadığı öğrenilmişti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading