Yandex Metrica

Rüyada takvim görmek ne demek? Rüyada takvim yaprağı görmek neye işaret eder?

Tarihleri gösteren takvimler rüyalarda servete kavuşacağına işaret eder. Rüyada takvim yaprağı görmek ne demek? Rüyada takvim hediye edilmesi neye işaret eder?   

Yaşam

24.04.2024, 14:12

Rüyada takvim görmek, servete kavuşacağına; rüyasında doğum tarihini düşünmek, aklında olmayan büyük bir servete varis olacağını gösterir.

Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi! Gerçekleri öğrenen kız acı haberle yıkıldı! Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi!... Haberi Görüntüle

RÜYADA TAKVİM YAPRAĞI GÖRMEK

Takvim yaprağı görmek, alın teri döktüğünüz bir işin mükâfatını fazlasıyla alacağınız işaret eder. Uzun bir süredir gecenizi gündüzünüze katıp çalıştığınız bir işten çok fazla kar elde edeceğinizi ifade eder. Rüyada takvim yaprağı görmenin bir diğer anlamı ise son anda başınıza gelecek kötülükleri savuşturmak olarak tabir edilir.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

TAKVİM ALMAK NEYE İŞARET EDER? 

Rüyada takvim almak, planlamadan yapacağınız bir işte yanlışa düşeceğinizi işaret eder. Yeterince hesap kitap yapmadan kurduğunuz bir işte zarar edeceğinizi ifade eder. Kimseye fikir ve düşüncelerini sormadan kalkışacağınız bu işin maalesef başarısızlıkla sonuçlanacağını rivayet eder.

Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı bulundu Gözleri başından 20 kat daha büyük! Akdeniz'de yeni bir canlı... Haberi Görüntüle

RÜYADA TAKVİM HEDİYE EDİLMESİ

Takvim hediye edilmesi, birlikte olduğunuz kişiyle ilişkinizi daha ileri boyuta taşıyacağınızı işaret eder. Uzun süredir çok iyi anlaştığınız sevgilinizle artık evlilik yolunda bir adım atmaya başlayacağınızı gösterir.

1 MAYIS TATİL Mİ? 1 Mayıs okullar, üniversiteler var mı? 1 Mayıs 2024 Çarşamba resmi tatil mi? 1 MAYIS TATİL Mİ? 1 Mayıs okullar, üniversiteler var mı?... Haberi Görüntüle

TAKVİM YAPRAĞI KOPARMAK NE DEMEK?

Rüyada takvim yaprağı koparmak, kötü şans ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Çok sevdiğiniz bir kimseyle ayrılık yaşayacağınızı işaret eder. Bu kişiyle bir daha görüşmemek üzere yolları ayıracağınızı ifade eder.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading