Yandex Metrica

Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan Aslı Turan'dan şaşırtan açıklama!

Sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi! Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile aşk yaşayan Aslı Turan'dan şaşırtan açıklama!

Ünlü şef Somer Sivrioğlu ile geçtiğimiz haftalarda bir mekanda sarmaş dolaş görüntülenen Aslı Turanlı'dan aşk dedikodularına yanıt geldi. 

Yaşam

08.05.2024, 12:07

Türkiye'nin sevilen programlarındna olan Masterchef programında sunuculuk yapan 52 yaşındaki ünlü şef Somer Sivrioğlu ile ile 30 yaşındaki oyuncu Aslı Turanlı bir mekanda sarmaş dolaş görüntülenmişlerdi.

9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Mayıs 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

SAMİMİ HALLERİ OLAY YARATMIŞTI

Çiftin aralarındaki samimiyet kameralra yakalanırken Sivrioğlu, Turanlı'yı öpücükler boğmuştu.

Mekanda 2 saatten fazla kalan çift sabah karşı evlerine gitmişti. 

Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e ağır sözler: Yediğin kaba pislemeyeceksin Sanat camiasında ortalığı karıştıran açıklama! Ünlü sanatçının oğlundan Özcan Deniz'e... Haberi Görüntüle

TURANLI'DAN  İDDİALARA ŞOK YANIT

Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Aslı Turanlı ise çıkan aşk iddialarına ilişkin “Hayatımda her şey yolunda. Keyifli giden bir şey var. O günkü kişiyle ilgili değil ama. Öyle bir şey yoktu da zaten. Başka, yeni birisi var. Yakında görürsünüz zaten.”  dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading