Yandex Metrica

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı...

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı...

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekilecek mi? Fenerbahçe'de başkanlık krizi devam ediyor. Sezon sonu yapılacak olan Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinde başkan adayı olması beklenen Sadettin Saran, bu akşam Divan Üyeleri ve Kongre Üyeleri ile kapalı bir toplantı gerçekleştirecek. Görüşme sonrasında Saran'ın adaylıktan çekileceği dedikoduları konuşulmaya başladı. İşte detaylar...

Spor

30.04.2024, 14:30

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbolda gördüğü haksızlıklar ve başarısızklar yüzünden zor günler yaşıyor. Sezon sonunda seçime gidecek olan Fenerbahçe'de kimin aday olacağı merak konusu olmaya başladı.

Son olarak adaylığını açıklayacağını duyuran Sadettin Saran, 2 Nisan'da yapılan olağanüstü genel kurulda altığı tepki ve sonrasında konuşması çin söz verilmemesinden dolayı Sadettin Saran'ın Fenerbahçe başkan adaylığından çekileceği gündeme geldi.

Toplantının üzerinden yaklaşık 16 gün geçmesine, resmi olarak tek aday olmasına ve Türk futbolunda krizler peş peşe gelirken Saran'dan sürpriz bir hamle geldi.

Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran yarın saat 19.00'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde Divan Üyeleri ve Kongre Üyeleri ile kapalı bir toplantı gerçekleştirecek.

Süper Lig'i sallayacak transfer! Romelu Lukaku harekatı başladı Süper Lig'i sallayacak transfer! Romelu Lukaku harekatı başladı Haberi Görüntüle

KAPALI TOPLANTI

İddialara göre Saran, kapalı olarak gerçekleştireceği bu toplantıda hem Divan hm de Genel Kurul üyelerinin nabzını yoklayacak. Camianın önde gelen bazı isimlerinin'Aday olma. Seni kimse seçmez' söylentilerinin doğruluğu araştırılacak.

Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Avrupa'ya kaç takım gönderiyoruz? Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ ADAY OLURSA...

Faruk Ilgaz'da gerçekleşecek toplantıda, ciddi bir katılım beklenmezken katılım sağlayacakların bile Saran'a 'çekil' demesi ön görülüyor. Öte yandan Sadettin Saran daha önce yaptığı bir konuşmasında Ali Koç'un aday olması durumunda çekileceğini açıklamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading