Yandex Metrica

Trabzonspor'a ters köşe gol! Süper Lig ekibi Onuachu'yu transfer ediyor

Trabzonspor'a ters köşe gol! Süper Lig ekibi Onuachu'yu transfer ediyor

Süper Lig'e dönüşü garantileyen Göztepe, güçlü bir kadro kurma hedefi doğrultusunda Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu transfer etmek için adımlar atıyor.  

Spor

13.05.2024, 18:34

Göztepe, Süper Lig'e dönüşünü garantiledikten sonra yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sportif başarılarına yeni isimler eklemek isteyen kulüp, Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.

Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: Onuachu'ya Ferrari benzetmesi: "Almak isteyen bedelini öder" Haberi Görüntüle

ONUACHU'NUN İZMİR YOLCULUĞU

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Onuachu'nun, bonservisi Southampton'da bulunuyor. Göztepe, bu deneyimli golcüyü Süper Lig'de takıma kazandırmayı planlıyor.

Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Haberi Görüntüle

LİS'İN DEVAMI

Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesinde önemli rol oynayan kaleci Mateuzs Lis'in de yeni sezonda takımda kalacağı belirtildi. Bu transfer hamleleri, Göztepe'nin güçlü bir kadro oluşturma vizyonunun bir parçası olarak görülüyor.

Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Haberi Görüntüle

ONUACHU'NUN PERFORMANSI

Trabzonspor'da bu sezon etkili performans sergileyen Onuachu, 18 maçta 12 gol kaydetti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading