Yandex Metrica

Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi! Gerçekleri öğrenen kız acı haberle yıkıldı!

Ünü sınırları aştı! Müge Anlı'ya Etipyopya'dan babasını aramak için geldi! Gerçekleri öğrenen kız acı haberle yıkıldı!

ATV'nin sevilen gündüz kuşağı programlarından olan ünlü gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programa Etiyopyalı Emma babasını aramak için katıldı. Babası Muzaffer Uzun'u aramak için Türkiye'ye gelen Eman aldığı acı haberle yıkıldı. 

Yaşam

17.05.2024, 23:10

ATV'nin sevilen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Etiyopyalı Eman, babası Muzaffer Uzun'u aramak için Müge Anlı'nın programına katıldı. 

Etiyopyalı Eman babasını 6 yaşından beri görmediğini belirterek babasına seslendi. Eman; "Baba seni arıyorum. Sana kavuşmak istiyorum. Seni görmek istiyorum" diyerek çağrı yaptı.

Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda görenler tanıyamadı! Bir deri bir kemik kaldı! Prenses Kate'yi Wimbledon Tenis Turnuvası'nda... Haberi Görüntüle

ETİYOPYA'DAN BABASINI ARAMAK İÇİN GELDİ

Eman'nın Etiyopya'dan kalkıp geldiğini ve 22 yıldır görmediğini belirterek anne ve babasının tanışma hikayesini anlattı.

Etiyopyalı Eman, "Babam Suudi Arabistan'da bir restoran işletiyormuş. Annemle tanışıp evlenmişler. Babam ve annemin evliliğinden tek çocukları var o da benim. Annem ve babam 1992 yılında evlenmişler. Annemin daha önceki evliliğinde 5 çocuğu varmış. Babamın da 4 çocuğu varmış. Babamı hiç görmedim. Annem beni ailesinin yanına Etiyopya'ya göndermiş kendisi Suudi Arabistan'da kalmış. Babamla6 yaşıma kadar telefonla konuştum. Bir süre sonra iletişimimiz koptu'' dedi.

Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü şarkıcıya büyük jest! Yıldız Tilbe ile 15 yıl sonra barışmıştı! İbrahim Tatlıses'ten ünlü... Haberi Görüntüle

BABASIYLA TANIŞMAK İÇİN CAN ATTI

Eman babasının Türkiye'ye döndüğünü ve babasını bulmak için can attığını belirterek; ''Ben 7 yaşındayken babamla annem ayrılmış. Bunun üzerine annem Etiyopya'ya benim yanıma geldi. Ben babamın izine ulaşamadım. Babamın Türkiye'ye döndüğünü öğrendim. Etiyopya'dan Türkiye'ye babam için geldim. Babamı bulup Türk kültürünü tanırsam çok mutlu olurum. Türkiye'ye geldikten sonra herkes bana Müge Anlı'ya gitmemi söyledi. Ben de buraya geldim. Babamdan kalan bazı fotoğraflar var. Ben evliyim. Bir çocuğum var. Ailemle birlikte geldim. Babamın ailemi tanımasını istiyorum" demişti. 

Etiyopyalı Eman'nın neden siyahi değil de beyaz olduğu sorusu sorulduğunda ise; ''Babamın neye benzediğini merak ediyorum. Onunla ilgili her şeyi merak ediyorum. Bana çocukken neden daha beyaz olduğumu soruyorlardı. Ben bu yüzden Türkiye'ye geldim.'' cevabını verdi.

Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini ortaya döktü: İşte düğünden ilk kareler... Dünyanın en pahalı düğünü başladı! Hintli milyarder oğlu için servetini... Haberi Görüntüle

BABASININ ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI

Müge Anlı'nın programına çaresiz bir şekiled katılan genç kız ise babası ile ilgili haberi aldı. Eman'ın babası Muzaffer Uzun'un Covid-19 salgınında hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Eman ise gözyaşları içinde babasının mezarını görmek istediğini söyledi.  Ancak Müge Anlı, Eman'ın 3 kız ve 3 erkek kardeşi olduğunu duyurdu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading