Yandex Metrica

Rüyada daktilo görmek ne demek? Rüyada daktiloda yazı yazmak neye işaret eder?

Bilgisayarların yaygın olmadığı dönemlerde evrakları yazmaya yarayan daktilolar rüyalarda çalışkan biri olmaya işaret eder. Rüyada daktilo görmek ne demek? Rüyada daktiloda yazı yazmak neye yorulur? Rüyada eski daktilo görmek iyi midir?

Yaşam

03.04.2024, 07:15

Rüyada daktilo görmek arı gibi çalışkan biri olunacağını ve daha genç yaşta kişinin sahip olacağı başarılarla adını yükseklere yazdıracağını, hangi işe girerse girsin muvaffak olacağını, ailesini gururlandıran işler yapacağını bildirir. 

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden olay yaratan 'dedem' açıklaması! Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden olay yaratan 'dedem' açıklaması! Haberi Görüntüle

RÜYADA DAKTİLODA YAZI YAZMAK

Rüya sahibi genç bir erkek ise zor ama başarı kazanacağı bir işe girişeceği anlamına gelir. Rüya sahibi orta yaşlı ise kendi yaptığı bir hata yüzünden üzülecek demektir ama planını uygulamak için fırsat yakalayabilir. Rüyayı gören dul bir kadın ise yine varlıklı biri ile evlenmesine delalettir.

Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk kez konuştu! Söyledikleriyle herkesin ağzını açık bıraktı! Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk... Haberi Görüntüle

DAKTİLO TAMİR ETMEK NE DEMEK?

Ekmek teknesine önem veren ve küçük de olsa işinin başında duran, sorumluluklarını eksik etmeyen rüya sahibinin karşısına çıkacak yeni fırsatlar nedeni ile bir anlık kararsızlık yaşayacağını, işini bırakmayı düşünse de riske girmek yerine, kendi işini geliştirmek için uğraşacağını alamet eder.

Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu gündem oldu! Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu... Haberi Görüntüle

RÜYADA DAKTİLO HEDİYE ETMEK

Sevilen bir kimsenin işe girmesi için aracılık etmek anlamına gelir. Rüya sahibine gelerek yardım isteyecek bir tanıdığa, kişiden borç isteyecek arkadaşlara da yorumlanır. Bir bayana daktilo hediye ettiğini gören kimseler, akrabalar arasında çıkacak dedikodular nedeniyle sorunlar yaşarlar.

İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular kim, hangi takımda oynuyor? İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular... Haberi Görüntüle

ESKİ DAKTİLO GÖRMEK NEYE İŞARET EDER?

Rüyasında eski daktilo gören kişi, kapanmış bir konunun ortaya çıkmasından dolayı zor durumda kalcak demektir fakat kısa süre içerisinde bir yakınının yardımı ile konu kapanır şeklinde yorumlanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Saadet Diş

TRHaber.com - Yaşam


Loading