Yandex Metrica

İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular kim, hangi takımda oynuyor?

İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular kim, hangi takımda oynuyor?

İngiltere Preimer Lig'de tecavüz skandalında yeni detaylar geldi... Premier Lig'i sarsan tecavüz olayında 19 yaşındaki iki futbolcunun tutuklandığı öğrenildi. Futbolcuların kefaletle serbest bırakıldığı öğrenilirken "İngiltere Premier Lig tecavüz suçlamasıyla hangi futbolcular tutuklandı? Tutuklanan futbolcular kim, hangi takımda oynuyor?" soruları gündeme geldi.

Yaşam

25.04.2024, 12:24

Premier Lig'de 19 yaşında iki futbolcu hakkına ortaya atılan şok iddialar sonrası harekete geçildi. The Sun'da yer alan habere göre 2 futbolcu tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakıldı. Spor gündemini sarsan olayın detayları da gelmeye başladı. 

'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! 'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı! Haberi Görüntüle

İNGİLTERE PREMİER LİG'DE TECAVÜZ SUÇLAMASIYLA HANGİ FUTBOLCULAR TUTUKLANDI?

İngiltere Premier Lig'de aynı takımda oynayan 2 futbolcunun tutuklandığı ve ardından kefaletle serbest bırakıldığı iddia edildi. Geceyi sorguda geçirdikten sonra serbest bırakılan futbolcuların kim oldukları ise merak konusu oldu. Tecavüz mağduru olduğu iddia edilen kişinin Cuma gecesi olaydan birkaç saat sonra futbolcular hakkında ihbarda bulunduğu kaydedildi.

Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir daha baktı Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE'DE TUUKLANAN FUTBOLCULAR KİM, HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Tutuklanan oyuncuların 19 yaşında olduğu öğrenildi. İsimleri henüz kamuoyu ile paylaşılmadı. The Sun'a konuşan İngitlere'de bir polis sözcüsü "Yetkililer bir tecavüz ihbarı üzerine iki kişiyi tutuklamıştır. 19 yaşındaki bir erkek saldırı ve tecavüze yardım ve yataklık şüphesiyle tutuklandı. 19 yaşındaki ikinci bir erkek de tecavüz şüphesiyle tutuklanmıştır. Her iki kişi de kefaletle serbest bırakıldı." açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Yaşam


Loading