Yandex Metrica

Fit haliyle düşman çatlattı! 9 kilo veren ünlü türkücünün son hali pes dedirtti! Zayıflamasının sırrını paylaştı!

Fit haliyle düşman çatlattı! 9 kilo veren ünlü türkücünün son hali pes dedirtti! Zayıflamasının sırrını paylaştı!

Türk halk müziğinin sevilen sanatçılarından olan 49 yaşındaki ünlü şarkıcı verdiği kilolarla dikkatleri üzerin çekmeyi başardı. 9 kilo veren ünlü şarkıcı Zara spor salonundaki son halini hayranlarıyla paylaştı 9 kilo verdiğini belirten ünlü şarkıcıyı görenler şaştı kaldı.

Yaşam

16.05.2024, 01:54

Dostum Dostum, Gönül Dağı, Gurbet Türküsü, Vur Gitsin Beni, Benim Hayatım, Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme, Tez Gel Yarim gibi sevilen şarkıları seslendiren 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Zara son dönemlerde magazin dünyasında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde tarih yazdı! Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde... Haberi Görüntüle

SPOR PAYLAŞIMI HAYRAN BIRAKTI

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı instagram üzerinden spor yaptığı anları paylaştı. Sevilen şarkıcı paylaşımına,  "Ay omuzum ağrıyor, ay kolum ağrıyor" cümleleri kasları çalıştırınca bitiyor… Hele bir de öğretmeniniz işine aşık biriyse yaşadınız.. Koşa koşa gitmeli spora, canım Yıldız Tilbe'nin dediği gibi bir odadan öbürüne geçerken yoruluyoruz zaten. Ve Teoman'ın dediği gibi "spor hocaları yormasınlar bizi spor yaptırırken" notunu düştü.

Bilgisayardan Youtube Shorts videosu ileri geri nasıl alınır? PC'de short videosu ileri alınmaz mı? Bilgisayardan Youtube Shorts videosu ileri geri nasıl alınır? PC'de short... Haberi Görüntüle

FİT HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI 

Yaptığı paylaşımlarla ve sahnedeki başarısıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcının vücudundaki değişiklik hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

9 kilo verdiğini paylaşan ünlü şarkıcı nasıl kilo verdiğini hayranlarına bir bir anlatmıştı.

Torbacısıyla uyuşturucu pazarlığı gündem oldu! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından ilk açıklama! Torbacısıyla uyuşturucu pazarlığı gündem oldu! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ından ilk açıklama! Haberi Görüntüle

NASIL ZAYIFLADIĞINI ANLATTI

Şarkıcı Zara, ''D vitamini öğlen zamanı (damla olarak) ve kabak çekirdeği yağı ile alıyorum. Mümkün mertebe ev yemeği ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Ekmek dahi evde minik minik kurabiye gibi yapıyoruz. Porsiyonlarım o kadar küçük ki görseniz inanmazsınız. Yemekle birlikte sıvı tüketmemeye çalışıyorum ki mide asidini çoğaltmasın diye. Daha iyi sindirim için..'' demişti.

Stresten uzak durulması ve mutlu olunması gerektiğini belirten ünlü şarkıcı, ''Güneş batınca bir şey yememeye çalışıyorum. Spor ve haftanın 3 günü yürüyüş mümkün olan her zamanda! En önemlisi de stres... Bir kurtulun kafanızın içindeki seslerden deniz, kum, güneş, kelebekler moduna geçin içinizde. İnanın çok fark ediyor. Haklı değil, mutlu olmayı seçiyorum. Sizi deli eden insanlara öfkelenmekten vazgeçin çünkü değişmiyorlar ve siz öfke merkezi olan karaciğerinizi yormuş oluyorsunuz sadece...'' demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading