Yandex Metrica

Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde tarih yazdı!

Ünlü şarkıcı rekor kırdı! 1.6 milyon kişinin katıldığı ücretsiz konserde tarih yazdı!

Dünyaca ünlü 65 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Madonna, Brezilya'nın Rio De Janeiro'da bulunan Copacabana plajında ücretsiz konser verdi. O konsere 1.6 milyon kişi katıldı.

Yaşam

08.05.2024, 10:47

Tüm dünyada şarkıalrı ile kitleleri peşinden sürükleyen 65 yaşındak ünlü şarkıcı Madonna, geçtiğimiz gün Brezilya'nın Ria De Janeiro kentinde ücretsiz konser vereceğini duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı Brezilya'nın meşhur Copacabana plajında düzenlenen konserde büyük bir rekora imza attı. 

Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir daha baktı Demet Evgar'ın kaldırım ortasında çıldırdığı anlar: Her geçen dönüp bir... Haberi Görüntüle

KONSERE 1.6 MİLYON KİŞİ KATILDI

Plaja akın akın gelen Brezilya halkı konserde doyasıya eğlenirken 1.6 milyon kişinin konsere katıldığı öğrenildi. 

Ünlü sanatçının Celebration adını verdiği dünya turnesinin son ayağı olarak Brezilya'yı belirlemişti.

Konser plaj haricindeki çevredeki evlerden ve balkonlardan izlendi.

Ücretsiz olarak su dağıtılırken, hava sıcaklığı 27 dereceyi bulunca itfaiye ekipleri dinleyicileri serinletmek için su sıktı. 

Arabanızı yıkarken sakın bunları kullanmayın! Körlüğe ve kısırlığa sebep oluyor Arabanızı yıkarken sakın bunları kullanmayın! Körlüğe ve kısırlığa sebep oluyor Haberi Görüntüle

MADONNA'DAN UNUTULMAZ KONSER

Madonna 2 saat boyuncasahnede kalırken Like a Prayer, Vogue ve Express Yourself gibi şarkılarını seslendirirken ünlü sanatçı ''Rio, işte buradayız, dünyanın en güzel yerindeyiz. Bir tarafta okyanus, dağlar ve İsa var" diyerek halka seslendi. 

Ayakkabıcıdan umduğunu bulamadı! Sektör değiştiren Mustafa Sandal bakın bu kez hangi sektöre atıldı! Ayakkabıcıdan umduğunu bulamadı! Sektör değiştiren Mustafa Sandal bakın bu kez... Haberi Görüntüle

EKONOMİYE 3.9 MİLYONLUK DESTEK SAĞLANDI

3 binden fazla polis memuru konse alanında görev yaparken, konsere 3.9 milyon dolar harcandığı, geri kalan paranın ise sponsorlar tarafından ödendiği öğrenildi. 

Rio yetkilileri ise konserin 50 milyon dolar ekonmiye katkı sağladığını açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading