Yandex Metrica

Ayakkabıcıdan umduğunu bulamadı! Sektör değiştiren Mustafa Sandal bakın bu kez hangi sektöre atıldı!

Ayakkabıcıdan umduğunu bulamadı! Sektör değiştiren Mustafa Sandal bakın bu kez hangi sektöre atıldı!

Aya Benzer şarkısı ve eşsiz dansı ile 90'lı yıllara damgasını vurmuş 54 yaşındaki Mustafa Sandal, sektör değiştirerek önce ayakkabıcı dükkanı açmıştı. Dükkanı batıran Sandal'ın şimdi ise petshop dükkanı açtığı öğrenildi.

Yaşam

17.05.2024, 14:40

Aşka Yürek Gerek, Aya Benzer, Şıkır Şıkır, İsyankar, Kadere Bak gibi şarkılarıyla hafızlara kazınan 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Mustafa Sandal magazin dünyasında sıkça yerini alan isimlerin arasında yerini almaya devam ediyor. 

Ünlü şarkıcı Sandal 2008 yılında Emina Johavic ile dünyaevine girmiş 10 yıl evli kaldıklarından sonra ise 2018 yılında ise evliliklerini sonlandırmışlardı.

Sonrasında ise ünlü şarkıcı Sandal, 2022 yılında Melis Sütşurup işe İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmişti. TV100'de yer alan habere göre, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın sektör değiştirerek ticarete atıldığı ve İstanbul Küçük Armutlu'da bir ayakkabıcı dükkanı açtığı öğrenilmişti. 

'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian o türküde gözyaşlarına boğuldu! 'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian... Haberi Görüntüle

DÜKKANI BATIRDI YENİSİNİ AÇTI

Ancak ünlü şarkıcı Sandal'ın ise ayakkabı sektöründe işlerinin yolunda gitmeyerek dükkanını batırdı.

Sanatçı sonrasında ise farklı sektöre geçiş yaptı ve bir pet shop dükkanı açtı. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading