Yandex Metrica

'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı!

'Her şeye hazırlıklı olun' demişti! Gonca Vuslateri erken doğum yaptı!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri memur olan eşi Levent Bey ile 7 aylık hamileyken dünyaevine girmiş, geçtiğimiz günlerde de basın mensuplarına her şeye hazırlıklı olun diyerek doğuma sayılı günlerinin kaldığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu ise bebeğini kucağına aldı.

Yaşam

02.05.2024, 10:15

Yalan Dünya, Cenazemize Hoşgeldiniz, Canım Ailem, Anne, Bizans Oyunları gibi yapımlarda yer almış 37 yaşındki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, anne olacağını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk fragman yayınlandı! Yeni dizisiyle bomba gibi geliyor! Serenay Sarıkaya'nın yeni projesinden ilk... Haberi Görüntüle

NİKAH MASASINA OTURMUŞTU

7 aylık hamile iken devlet memuru eşi Levent Bey ile dünyaevine giren ünlü oyuncu,  ''Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz." demişti.

Survivor'da yine bir kaos daha! Yunus Emre herkesi çıldırttı! Aleyna çileden çıktı: Bukalemun bile bu kadar hızlı renk değiştirmiyor! Survivor'da yine bir kaos daha! Yunus Emre herkesi çıldırttı! Aleyna... Haberi Görüntüle

'HAZIRLIKLI OLUN' DEMİŞTİ

Geçyiğimiz hafta ise ünlü oyuncu bir mekan çıkışı görüntülenmiş, doğum hakkında ise ''Artık sona geldik her an bekliyoruz. Son 3 haftaya girdim ama doktorum, 'Hazırlıklı olun'' demişti.

Ezra Ezmeci dondu kaldı! Canlı yayınında yeni gelin Ayşegül'den şok itiraf: Eltim bebeğimi alıp... Ezra Ezmeci dondu kaldı! Canlı yayınında yeni gelin Ayşegül'den şok... Haberi Görüntüle

BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALDI

İlk kez anne olacak ünlü oyuncunun ise sabaha karşı fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve doğum yaptığı öğrenildi. 35. haftasında bebeğini kucağına alan ünlü oyuncunun bir kız bebeği olduğu adını ise Asya koyduğu öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading