Yandex Metrica

Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu gündem oldu!

Murat Boz yeni imajıyla dillere düştü! Hayranlarının 'tas kafa' yorumu gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Murat Boz tarzına yeni bir soluk getirdi. Şarkıcının tıraşlı saçlarına sosyal medydan binlerce yorum yağarken, espiriler havada uçuştu. Ünlü şarkıcının hayranalrı ise 'tas kafa' yorumları yapıldı.

Yaşam

28.04.2024, 00:41

Özledim, İltimas, Janti, Adını Bilen Yazsın, Gün Ağardı, Harbi Güzel, Olmuyor gibi şarkıları seslendiren 44 yaşındaki ünlü şarkıcı Murat Boz imaj değişikliğine gitti. 

Viral videolarıyla ünlenmişti! Ünlü TikTok fenomeni öldürldü! Viral videolarıyla ünlenmişti! Ünlü TikTok fenomeni öldürldü! Haberi Görüntüle

UZUN ZAMAN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

Uzun zamandır sahnelerden uzak kalan ünlü sanatçı, Adana Portakal Çiçeği Karnavalı'nda sahne aldı. 

Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Holiganlar hakkında çılgın mesaj: Yeşil sahaya inenin cinsel sorunu var Haberi Görüntüle

TARZINI DEĞİŞTİRDİ

Boz'a Adana'da ilgi yoğun olurken, hayranlarının ünlü şarkıcının yeni saç stilini görünce şaşkınlıkarlarını gizleyemedi. 

Ünlü oyuncunuhn yeni tarzına ise sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Ünlü şarkıcının kimi hayranları tarzını beğenirken, kimi hayranları ise şaşkınlığını gizleyemedi. Kullanıcılar ''kekolandınız'', 'dızo model tas kafa' tanımına uygun bir stil'', ''abi tas kafa gitmemiş sana'', ''abi bu saç ne'' yorumları yapıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading