Yandex Metrica

Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk kez konuştu! Söyledikleriyle herkesin ağzını açık bıraktı!

Yılan hikayesine dönen gelişme! Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ilk kez konuştu! Söyledikleriyle herkesin ağzını açık bıraktı!

Suphiye Orancı'nın kızları Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar'ın babası olduğunu kanıtlamış, Dilara G. ise Uğur Dündar'a babalık davası açmıştı. Kız kardeşlerden üçüncüsü Furaye ise babasının kim olduğunu merak etmediğini ve aramaycağını duyurdu.

Yaşam

03.05.2024, 17:27

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı'dan evlilik dışı olan kızı Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'nın programına çıakrak annesinin nerede olduğunu araması sonrasında çok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. 

Duygu Nebioğlu annesini aramaya çıktığı sırada kız kardeşi Dilara G. ise programda babasının Uğur Dündar olduğunu iddia etmiş, babalık davası açtığını duyurmuştu.

Uğur Dündar bu iddiaları reddederek DNA testi ie kanıtladığını açıklamıştı.

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim.... Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen... Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ KIZ KARDEŞ FURAYE İLK KEZ KONUŞTU

Suphiye Orancı'nın üçüncü kızı Furaye ise konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayarak sessizliğini korumuştu.

Furaye ise gazeteci Müge Dağıstanlı'ya ilk kez konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak yaşadığı zorlukları bir bir anlattı.

Furaye, "Ben diğer kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşıma kadar yurtlarda kaldım, evlatlık verilemedim. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Neler yaşadığımı anlatmak istemiyorum. O travmalarla yeniden yüzleşmeye gücüm yok" dedi.

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun! Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu... Haberi Görüntüle

'BABAMI BİLMEK İSTEMİYORUM'

Kız kardeşleri Duygu, Sevgi ve Dilara'nın babalarını arama çabalarına ilişkin konuşan Furaye babasının nerede olduğunu bilmek istemediğini belirterek, "Kardeşlerim Dilara, Sevgi ve Duygu'nun kalbi çok kırık. Onların bu mücadelesine hak veriyorum. Ama ben yaralarımı deşmek, bazı şeyleri araştırmak, öğrenmek ve bilmek istemiyorum. Buna hazır değilim. Belki de artık hiç gerek yok. Babamın kim olduğunu, nerede olduğunu bilmek istemiyorum. Kardeşlerimle görüşüyorum. Onlar benim canım. Duygu çok hassas, kırılgan ve iyi niyetli. Asla başka bir şeyin peşinde değil. Ablası olarak hep yanında ve arkasında olacağım." dedi.

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

'ANNEME KIZGIN DEĞİLİM'

Annesi Suphiye Orancı'ya kırgın olduğunu belirten Furaye, "Bizi bırakıp giden anneme kızgın değilim. Nefret de etmiyorum. Ama bir evlat olarak çok kırgınım. Bizimle görüşmek isterse ne yaparım bilmiyorum, bilemiyorum. Tek isteğim kurduğum düzenimin, hayatımın alt üst olmaması. İnanın çok huzurlu ve mutluyum. Bunu zor da olsa başardım…" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading