Yandex Metrica

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun!

Anne olmak için gün sayıyordu! Gonca Vuslateri bebeğinin sağlık durumunu açıkladı: Hazırlıklı olun!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri doğuma sayılı günler kala basın mensupları ile bir araya geldi. Memur eşi Levent ile Mart ayında evlenen ünlü oyuncu bebeği hakkında açıklamalarda bulundu.

Yaşam

29.04.2024, 19:18

Yalan Dünya, Anne, Bizans Oyunları, Canım Ailem, Cenazemize Hoşgeldiniz filmlerinde rol alan 37 yaşındaki ünlü oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu sevenlerine duyurmuştu.

Sosyal medya hesabından, "Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten... Öncelikle şaşkınlığa son vereyim'' açıklamasında bulunmuştu.

Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'e sert sözler: Ben onun bildiği kadınlardan değilim... Adada aşk yaşadıkları iddia edilmişti! Survivor Aleyna'dan Yunus Emre'nin eşi... Haberi Görüntüle

EŞİNİN DEVLET MEMURU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Sevgilisinin ünlü olmadığını devlet memur olduğunu belirten Vuslateri, ''Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok." demişti.

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü! Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası... Haberi Görüntüle

HAMİLEYKEN NİKAH KIYMASI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Mart ayında da 7 aylık hamile olduğu sırada nikah kıyan ünlü oyuncu sosyal medyadan gelen yorumlara tepki göstermiş, ''Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz." demişti. 

Pınar Tevetoğlu'ndan Megastar Tarkan'ın babalığına iltifat yağdı! Kızı ile ilişkileri hakkında ilk kez konuştu! Pınar Tevetoğlu'ndan Megastar Tarkan'ın babalığına iltifat yağdı! Kızı ile ilişkileri... Haberi Görüntüle

BEBEĞİNİN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Ünlü oyuncu dün akşam saatlerinde bir mekandan eşi Levent Bey ile görüntülendi. Ünlü oyuncu pembe eşofman takımı ve siyah cross terlikleriyle basın mensuplarıyla samimi bir sohbet  gerçekleştirdi. 

Vuslateri basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bebeğinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.  Doğuma az bir süre kaldığını belirterek, ''Artık sona geldik her an bekliyoruz. Son 3 haftaya girdim ama doktorum, 'Hazırlıklı olun' ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu bebeğini nasıl doğuracağının da netlik kazandığını belirterek, "Kısmetse Bahçelievler'de Özel bir hastanede sezaryen ile doğuracağım'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading