Yandex Metrica

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü!

Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürüldü! Banu Parlak duruşma sonrası sosyal medyadan ateş püskürdü!

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve 6 yıllık arkadaşı Banu Parlak ile aralarında yaşanan husumet sonrasında Dolatonlar Çetesi'ni azmettirerek Parlak'ın Küçükçekmece'deki güzellik salonunu kurşunlatan Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın duruşması gerçekleştirildi. Duruşma sonrasında Polat'ın yakın arkadaşları ve akrabalaarı Banu Parlak'ın yüzüne tükürmesi sonraı Parlak sosyal medyadan ateş püskürdü. 

Yaşam

06.05.2024, 15:25

5 Kasın günü kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından mahkemece tutuklanan Dilan Polat  ve Engin Polat'ın, 1 Ekim 2023 günü Banu Parlak'ın iş yerini kurşunlatmalarına ilişkin dava dün Küçükçekmee 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. 

Davaya katılan Polat çiftinin yakın arkadaşları, Banu Parlak'a saldırdı. Dilan Polat'ın arkadaşlarının Parlak'ın yüzüne tükürdüğü öğrenilirken sosyal medya hesabından ise ünlü fenomen Parlak isyan etti. 

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olan Ebru Özen, duruşmada Banu Parlak'ın yanlış ifade verdiğini bu yüzden yüzüne tükürdüğünü belirtti.

27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DİLAN POLAT'IN ARKADAŞI, BANU PARLAK'IN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ"

Dilan Polat'ın arkadaşı Ebru Özen, duruşma sonrası yanlış ifade verdiğini ileri sürdüğü Banu Parlak'ın yanına giderek yüzüne tükürdü. Olay sonrasında Instagram hesabından paylaşım yapan Özen, "Senin suratına tükürmek az gelir s.ç..k gerekir. Allah bin belanı" diyerek ateş püskürdü.

Duruşma sonrası Dilan Polat'ın arkadaşları tarafından yüzüne tükürülen Banu Parlak: Adliyeden etten bir polis duvarıyla çıktım

Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı bakın neler aldı! Ünlü şarkıcı Sıla'nın ayaklarını yerden kesecek hediye! Sevgilisi paraya kıydı... Haberi Görüntüle

"MERKEZLERİM KAPANDI, İŞİMDEN OLDUM"

Yaşadığı saldırıdan dolayı kendisini iyi hissetmediğini ve zor günler geçirdiğinden bahseden Banu Parlak, Instagram hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanarak, ''Türk adaletine ve yargısına güvenimi her zaman söylüyorum. 'Kumpas, kumpas, kumpas' dediler... Benim 11 kişiyi tutuklatacak nasıl bir kudretim olabilir? Böyle bir şey yok. Hala halkın vicdanına oynuyorlar. 'Evlatları var yazık' diyorsunuz da benim evladım ne olacak? Benim evladıma yazık değil mi? Merkezlerim kapandı, işim gücümden oldum. Bana yazık değil miydi? Benim çocuğum çocuk değil mi?'' dedi.

Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan açıklama! Estetik iddialarına ateş püskürtmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan... Haberi Görüntüle

"BİRKAÇ KİŞİ BİRDEN ÜSTÜME TÜKÜRDÜ"

Adalete güvendiğini kızıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir hayata başlaak istediğini söyleyen Banu Parlak, ''Çıkışta zaten ayrı bir saldırıya uğradım. Birkaç kişi birden üstüme tükürdü. Adliyenin içinde bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Nasıl bir cesaret? Alınan karardan mutluluk duyuyorum, takipçisi olacağım. Karşı tarafın çocukları için de üzülüyorum. Keşke hiçbir şey böyle olmasaydı. Hiçbir çocuk ebeveynlerinin suçlarını çekmemeli. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Etten bir polis duvarıyla çıktım adliyeden. Gerçekten iyi değilim. Tek amacım kızım ve kendim için güvenli bir dünya. Türk adaleti ve yargısının da benim haklı olduğumu gördüğü halde hala beni suçluymuş gibi göstermeye çalışan insanlar da Allah'ından bulsun. Hayatıma yeniden başlamak, düzgün ve huzurlu yaşamak istiyorum. Herkes kendi yaptığının sorumlusudur, beni sorumlu tutmaktan vazgeçin. Beni rahat bırakın. '' ifade etti.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading