Yandex Metrica

Sitede Ara

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim....

Demet Akalın canlı yayında çılgına döndü! Kiracısına demediğini bırakmadı: Sen kimsin? Ev benim....

Ünlü şarkıcı Demet Akalın canlı yayında kiracısı hakkında sert sözler sarf etti. Ünlü şarkıcı Akalın, 5 bin TL kira ödeyen kiracısına 'Sen kimsin, ev benim' diyerek tepki gösterdi. 

Yaşam

02.05.2024, 08:07

TV8 ekranalrında ''Demet ve Jess'le Gel Konuşlım'' programında sunuculuk yapan 52 yaşındaki ünlü şarkıcı Demet Akalın, son dönemlerde ev sahipleri ve kiracıların arasında yaşanan gerilime dahil oldu.

Ünlü şarkıcı Akalın, programda yorumladığı bir haberde ev sahibinin kiracının evine girerek eşyalarını camdan fırlarmasını yorumladı.

Akhaların Komutanı Agamemnon şifayı burada buldu: Pygela Antik Kenti nerede? Pygela Antik Kenti'ne nasıl gidilir? Pygela Antik Kenti'nde ne var? Akhaların Komutanı Agamemnon şifayı burada buldu: Pygela Antik Kenti nerede?... Haberi Görüntüle

KİRACISINA DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

Ancak Akalın o esnada kiracısına duyduğu kızgınlığı dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Akalın, kiracısının 5 bin liraya oturduğunu belirterek, "Adam 5 bin liraya oturuyor ya 5 bin! 5 bin liraya 3-4 kişi bir yere gidiyorsun yemek parası. Ama ben burada söylediğim için adamın ukalalığına bak. Demiş ki; programda söyledi zam yapacaktım vazgeçtim. Ya sen kimsin ki? Ev benim ve bunu söyleyebiliyor" dedi.

'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında bir akılalmaz açıklama daha! 'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında... Haberi Görüntüle

EVE ALABİLMEK İÇİN YAŞADIKLARINI ANLATTI

Ünlü şarkıcı evini alabilmek için yaşadıklarını anlatırken duygulandı. Akalın, "Ben o evi almak için dişimi tırnağıma gece gündüz o zaman mankenlik yapıyordum. Millete yaka iğnesi takıyordum milletin ağzı kokusunu çekiyordum" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading