Yandex Metrica

Sitede Ara

'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında bir akılalmaz açıklama daha!

'Kenan Işık astral seyahatte kayboldu'demişti! Yusuf Güney'den ünlü sunucu hakkında bir akılalmaz açıklama daha!

Astral seyehat açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Yusuf Güney, kaza sonrası 10 yıldır uyuyan Kenan Işık'ın 'astral seyahatte kayboldu' demişti. Ünlü oyuncu yeniden astral yolculuk yaptığını ve ünlü sunucuyu gördüğünü belirterek yeni bir açıklamada daha bulundu.

Yaşam

04.05.2024, 13:07

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan 39 yaşındaki ünlü sanatçı Yusuf Güney, son zamanlarda astral seyahate çıktığını ve farklı boyutlara gittiğini duyurmuştu.

Bir zamanlar paraya para demiyordu! Serdar Ortaç'tan ibretlik açıklama: Biteceğine inanmazdım Bir zamanlar paraya para demiyordu! Serdar Ortaç'tan ibretlik açıklama: Biteceğine... Haberi Görüntüle

YUSUF GÜNEY'DEN OLAYLI AÇIKLAMA

İlginç açıklamalarda bulunan ünlü şarkıcı Astral boyut ziyaretlerinde 10 yıldır yatağa bağımlı halde uyuyan Kenan Işık'ın astral boyutta kaybolduğunu ifade etmişti. 

Güney, ünlü sunucu Kenan Işık hakkında, "Şu an astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım" demişti.

Demet Evgar dizi setinden yeni kareler paylaştı! Ünlü oyuncu karavanda... Demet Evgar dizi setinden yeni kareler paylaştı! Ünlü oyuncu karavanda... Haberi Görüntüle

''KENAN IŞIK GELMEK İSTEMİYOR''

Ünlü şarkıcı Kenan Işık ve astral seyahati hakkında yeni bir açıklamda daha bulunarak, "Orası öyle bir yer ki... Doğum yapan annenin evladını kucağına alıp, öpüp, kokladığı bir Nirvana anı gibi. O hissi çarp binle. Bu sebeple gidince gelmek istemiyorsun" dedi.

Yusuf Güney, Kenan Işık hakkında yeniden bir açıklama daha yaparak, ''Kenan Işık'ın kaybolduğunu düşünmüyorum, bence gelmek istemiyor'' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading