Yandex Metrica

Yönetmenliği beceremedi başarısızlığını kabul etti! Ünlü oyuncu çektiği filmden milyonlarca lira zarar ettiğini açıkladı!

Yönetmenliği beceremedi başarısızlığını kabul etti! Ünlü oyuncu çektiği filmden milyonlarca lira zarar ettiğini açıkladı!

Türkiye'nin başarılı şarkıcılarından olan ancak sonrasında yönetmenliğe adım atan 55 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Prestij Meselesi' filminden 120 milyon lira zarar ettiklerini itiraf etti. 

Yaşam

08.05.2024, 20:35

Şubat 2023 yılında yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği ve başrollerinde Eser Yenenler, Engin Hepileri, Ali Erkin Acir, Aslıhan Güner'in rol aldığı 'Prestij Meselesi' filmi hakkında ilk kez konuşan Kırmızıgül'ün sözleri magazin dünyasına damgasını vurdu.

Kedinizin kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? İşte küçük dostunuzun yaşını hesaplamanın formülü Kedinizin kaç yaşında olduğunu biliyor musunuz? İşte küçük dostunuzun yaşını... Haberi Görüntüle

BAŞARISIZLIĞINI İTİRAF ETTİ

Şarkılarıyla bir döneme damagısı vuran, ünlü oyuncu ve yönetmen Mahsun Kırmmızıgü, 3 Şubat 2023 yılında vizyona giren 'Prestij Meselesi' filmi hakkında konuştu.

Kırmızıgül'ün çektiği filmin gişede beklenen ilgiyi görmemesi hakkında büyük bir itirafta bulundu.

Ünlü sanatçı Kırmızıgül, müzik kariyerine başlama hikayesini anlttığı Pretij Meselesi filminde ettiği zararı açıkladı.

Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki yağdırdı Kalben hiçbir şey olmamış gibi davrandı! Sosyal medya kullanıcıları tepki... Haberi Görüntüle

'ZARARIMIZI KARŞILAMADI'

Kırmızıgül,  "Maddi anlamda bize geri dönüşü olmadı, zararımızı karşılamadı. Bir de depreme denk geldi. Olabilir, her film izleyiciyle buluşacak diye bir kural yok. Ben yine de o filmi yaptığım için mutluyum. En azından aklımda olan bir senaryoyu çekmiş oldum. Bazen yazıyorsun, çekilmeyince rahatsız oluyorsun.'' dedi.

Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma nedenini tüm gerçekleriyle itiraf etti! Kıskançlık krizi evliliklerini bitirmişti! Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan boşanma... Haberi Görüntüle

SAHNELERE GERİ DÖNÜYOR!

Ünlü oyuncun çektiği filmden 120 milyon lira zarar ettiğini ve sinema sektörü yerine daha çok müzik kariyerine ağırlık vereceğini açıkladı. Kırmızıgül, "Sahneler çok iyi, sold out satıyoruz. Çok mutluyum, iyi ki sahnelere dönmüşüm." dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading