Yandex Metrica

Ortalık bir kez daha karıştı! İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser birbirlerine zehir zemberek sözler sarf etti!

Ortalık bir kez daha karıştı! İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser birbirlerine zehir zemberek sözler sarf etti!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında çıkan, Müslüm Gürses polemiği giderek büyüdü. Mustafa Keser'e 'hadsiz' diyen İbrahim Tatlıses'e Mustafa Keser'den yanıt geldi.

Yaşam

12.05.2024, 11:12

Türk halk müziğinin ve arabesk müziğinin sevilen sanatçılarından olan İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser arasında tartışma yaşanmıştı.

79 yaşındaki ünlü sanatçı Mustafa Keser, Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses hakkında, “Orhan Gencebay iyi bir müzisyendir ama iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses Türkiye’nin en lezzetli seslerinden biridir ama hayatımda dinlemedim çünkü kötü okuyor” demişti. 

Şarkıcı Nilüfer'den olay sözler! 'Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi' diyerek sahneye bakın nasıl çıktı! Şarkıcı Nilüfer'den olay sözler! 'Bir ben mi kaldım ahlak bekçisi'... Haberi Görüntüle

İBRAHİM TATLISES'TEN MUSTAFA KESER'E 'NANKÖR' ÇIKIŞI

Ünlü sanatçı Keser'in o sözlerini ise TV8 kanalında Aramızda Kalmasın programına katılarak eleştiren 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses ise,  “Mustafa Keser’e sorun, onu da sahneye çıkaran kimmiş? Kanal 6’daki ‘İbo Şov’a çıkardım, oradan aldı yürüdü. Bana da zamanında konuşur gibi oldu ama ben önlemimi aldım, konuşamaz.'' demişti. 

Sonrasında ise İbrahim Tatlıses, nankör çıkışını yaparak, ''Nankör insanı sevmiyorum. Çok iyi bir müzisyendir, onu inkar edemem. Ama tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizliktir. Gündemde kalmak istediği için bunları yapıyor. Kişi olarak da haddini bilmeli. Hayatım boyunca nankör olmadım. Kör ol ama nankör olma. Ben nankörleri hayatım boyunca sevmedim.” demişti. 

Bu sefer soyunmadı! Melis Sezen'in 19 Mayıs kutlaması görenleri şaşırttı Bu sefer soyunmadı! Melis Sezen'in 19 Mayıs kutlaması görenleri şaşırttı Haberi Görüntüle

MUSTAFA KESER'DEN SERT CEVAP

İbrahim Tatlıses'in nankör açıklamalarına ise ünlü şarkıcı Mustafa Keser Beyaz TV'de katıldığı Söylemezsem Olmaz programında cevap verdi.

Ünlü sanatçı Keser,  “Bunu 30 senedir yapıyor, bu yalana bir son vermemiz lazım" diyerek, "1978’de plak yaptım o arada Müzeyyen (Senar) Abla bana ‘Seni gazinoya çıkarsam gelir misin?’ dedi. Pembe Köşk Gazinosu’na solist oldum. İlk profesyonel deneyimim burada başladı. Müzeyyen Abla beni lanse etti. 1987 yılında da beni parlatan bir kaset yaptım: Yeşil Yeşil. Türkiye çapında tanındım. 1995 yılındaki "Alo" programımla da şöhrete eriştim." açıkladı. 

Keser, İbrahim Tatlıses'in programına 1993 yılında Seda Sayan ile birlikte konuk olduğunu belirterek,  "İkinci ya da üçüncü programına Seda Sayan’la birlikte bizi konuk ettiler. Herkesi ben çıkardım, ben çıkardım. Bunun psikolojide adı vardır. Bu yalanı söyleye söyleye kendi de inanmaya başladı beni çıkardığına. Hatta birkaç programına katıldım. Her programda söyleyince asabım bozuldu. Bir programa davet etti, gitmedim. ‘Hastayım’ dedim. Doktor almış yanına, çiçekler falan eve kadar geldi. Sonra hanım, ‘Boş ver buraya kadar gelmiş’ dedi katıldım. Ama yine aynı şeyi yaptı" açıklamadsında bulundu.

Fenomen sevgilisine otel odasında şiddet uygulamıştı! Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'e dava şoku! Fenomen sevgilisine otel odasında şiddet uygulamıştı! Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'e... Haberi Görüntüle

''BEN ONDAN 300-500 KAT BÜYÜĞÜM''

Keser ben ondan 3-5 yaş büyüğüm diyerek, “İbrahim Tatlıses, bir namus ahlak temsilcisi olarak televizyonlardan 30 yıldır millete ders verir. Ama kendi yaşantısına bakarsanız bilmiyorum bir bağdaşma var mı? Saygıdan bahseden arkadaş karşısında çoluk çocuk olmadığının farkında değil. Ben ondan 3-5 yaş büyüğüm ama sanatçı olarak 300-500 kat büyüğüm" açıkladı.

Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen Ahmet Kaya itirafı: Kendimi kesmek istiyorum Serdar Ortaç'tan yıllar sonra gelen Ahmet Kaya itirafı: Kendimi kesmek... Haberi Görüntüle

YENİ NESİL ŞARKICILARI ELEŞTİRMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ise ünlü saantçı Mustafa Keser, NTV'ye verdiği bir röportajında yeni nesil ünlü isimleri eleştirerek, ''Gidip ense köklerine iki sille çekeyim. Fotoğraf çekmek isteyen hayranlarına, ‘Şimdi olmaz daha sonra’ diyorlar” demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading