Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan üzen haber! 'Tükendim' diyerek hastalığını açıkladı! Çevresine isyan etti!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan üzen haber! 'Tükendim' diyerek hastalığını açıkladı! Çevresine isyan etti!

Kızılcık Şerbeti dizisiyle ününe ün katan Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, dün durumunun kötülemşesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından hastalığı hakkında açıklamalarda bulunarak, 'patlama noktasına geldim' diyerek hastalığı hakkında uzun bir mesaj yayınladı.

Yaşam

22.05.2024, 00:53

Hadi İnşallah, Fatih, Kutsal Damacana, Recep İvedik, Muhteşem Yüzyıl gibi birçok projede yer almış 39 yaşındaki ünlü oyuncu Müjde Uzman son zamanlarda Kızılcık Şerbeti Alev karakteri ile gündemde sıkça yerini almaya devam ediyor.

Yunan şarkıcı Despina Vandi'den Çeşme konserinde skandal: Atatürk posteri var diye sahneye çıkmadı Yunan şarkıcı Despina Vandi'den Çeşme konserinde skandal: Atatürk posteri var... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU HATSALIĞINI AÇIKLADI

Başarılı oyuncu uzman sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda hastalandığını ve hastenede serum aldığı fotoğraflarını paylaşarak açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu uzman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hepsini okuyanlar için... Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi 'Halledersin aslansın kaplansın' cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin" dedi.

Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Akın Akınözü'nün acı kaybı! Oyuncu Özlem Akınözü yaşamını yitirdi Haberi Görüntüle

''KIRILDIĞIMDA İÇİME ATIYORUM''

Müjde Uzman hastalık sürecini duygu ve düşünclerini uzun bir hikaye halinde sevenleriyle paylaştı. Hastane yatağında serumlu fotoğrafları ve kırmızı gözleriyle fotoğraf çekilen ünlü oyuncu Uzman, 'kırıldığım için içime atıyorum' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading