Yandex Metrica

Sitede Ara

Öğretmen atamaları ne zaman? 2024 Öğretmen atamaları takvimi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu!

Öğretmen atamaları ne zaman? 2024 Öğretmen atamaları takvimi! Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2024 yılı öğretmen atamalarına ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Tekin, atanacak öğretmen sayısı, branş bazlı kontenjan dağılımına ilişkin detayları kamuoyuyla paylaştı. 2024 öğretmen ataması takvimine ilişkin açıklamalarda bulunan Tekin, milyonlarca öğretmenin hayallerine kavuşacağı tarihi paylaştı. Merakla atama gününü bekleyen vatandaşlar ise Öğretmen atamaları ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. İşte 2024 Öğretmen atamaları takvimi!

Yaşam

06.05.2024, 11:45

Öğretmenlere yönelik 2024 atama takvimi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak olan atamalara ilişkin ise öğretmen adayları kaç kişinin atanacağını, kontenjan dağılımını merak etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanı Tekin ise öğretmen atamalarına ilişkin detaylı bilgileri kamuoyuna paylaştı. Vatandaşlar ise Öğretmen atamaları ne zaman? Sorusuna yanıt arıyor. İşte 2024 Öğretmen atamaları takvimi! 

Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya'dan zeytin dalı! Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMEN ARAMALARI NE ZAMAN?

Milyonlarca öğretmen olma hayali kuran vatandaşlar  2024 öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaptığı açıklamalarda ise atamaların ne zaman gerçekleşeceğine dair açıklamlarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in yaptığı açıklamaya göre,  "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur'' dedi.

Mehmet Ali Erbil'den skandal hareket! Önce lokantaya gitti sonra Arap turistlerden... Mehmet Ali Erbil'den skandal hareket! Önce lokantaya gitti sonra Arap... Haberi Görüntüle

2024 ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ

Geçtiğimiz günlerde Yusuf Tekin öğretmen atamalarına ve branşlara ilişkin,  "Milli Eğitim Bakanlığının atama yaptığı 130'a yakın branş var. Genelde aktif olarak 70-80 alana atama yapılıyor. Öğretmen atamalarında en fazla ihtiyaç özel eğitim öğretmenliği ile sınıf öğretmenliğinde var." demişti.

Bakan Tekin'in yaptığı açıklamalar kapsamında öğretmen atamalarının 2024 yılı 6 Mayıs günü branş ve kontenjanlara bağlı olarak yapılmasının planlandığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading