Yandex Metrica

Mutfak tezgahına yattı, şaşırtan pozlarıyla eleştiriyi topladı! Ünlü mankenden 'bu ne şimdi' dedirten pozlar!

Mutfak tezgahına yattı, şaşırtan pozlarıyla eleştiriyi topladı! Ünlü mankenden 'bu ne şimdi' dedirten pozlar!

40 yaşındaki ünlü manken Didem Soydan, sosyal medya da mutfak tezgahına yatarak verdiği pozları ile takipçilerinin eleştieilerini topladı. O ilginç pozlara ise binlerce yorum yağdı.

Yaşam

26.04.2024, 23:48

Aşk Yeniden, Güzel-Çirkin, Bir Hikayem Var gibi projelerde yer almış 40 yaşındaki oyuncu ve model Didem Soydan sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı ile magazin dünyasında adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı. 

Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral oldu! Pozlarıyla beğeni butonunu çökertti! Zeynep Bastık'ın beyaz çoraplı paylaşım viral... Haberi Görüntüle

ESKİ SEVGİLİSİYLE İLGİLİ SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan ve paylaşımlarıyla herkesi şaşırtan ünlü model Soydan, geçtiğimiz yıllarda eski sevgilisi Can Bonomo hakkındaki sözleriyle gündeme gelmişti.

Soydan katıldığı bir youtube programında, "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" demişti.

 

Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine kattı! Polisleri görünce soyunmaya başladı! Metro istasyonunda Kenyalı kadın ortalığı birbirine... Haberi Görüntüle

SON POZLARIYLA OLAY YARATTI

Kendine has tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü model, bir kez daha takipçilerini şaşırtmayı başardı. 

Didem Soydan, sosyal medya hesabından mutfak tezgahında verdiği ilginç pozları hayranlarıyla paylaştı.

Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları kol kola gezerken görüntülendi! Açıklama gecikmedi! Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları... Haberi Görüntüle

'BU NE ŞİMDİ?' DEDİRTEN POZLAR

Soydan'ın mutfak dolaplarına arkası dönük bir şekilde uzandığı sonrasında ise mutfak tezgahına yatarak verdiği pozlar hayranlarını şaşırttı.

O pozlara ise hayranları, ''Manken bu videoda ne anlatmak istemiş'', ''bu ne şimdi'' yorumları yaptı. 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading