Yandex Metrica

Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları kol kola gezerken görüntülendi! Açıklama gecikmedi!

Dizi aşkı gerçek mi oldu? İzlenme rekorları kıran dizi oyuncuları kol kola gezerken görüntülendi! Açıklama gecikmedi!

Hudutsuz Sevda dizisinde rol alan Hayal Köseoğlu ve Burak Sevinç'in kol kola dolaştığı görüntüler sonrasında ikili arasında aşk iddiaları güçlendi. İkili ise basın mensuplarının sorularına şaşırtan bir cevap verdi.

Yaşam

27.04.2024, 01:53

''Muhteşem Yüzyıl'', ''Aşk-ı Memnu'', ''7. Koğuştaki Mucize'', ''Ufak Tefek Cinayetler'' gibi ünlü sizilerde rol alan oyuncu Hayal Köeseoğlu geçtiğimiz günlerde Beyoğlu'nda bir otelde düzenlenen ödül törenine katıldı. 

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AŞK DEDİKODULARINA YANIT VERDİ

31 yaşındaki ünlü oyuncu ise birlikte NOW TV'de yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde başrol oynadığı rol arkadaşı Burak Sevinç ile çıkan aşk dedikodukları hakkında konuştu. 

24 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 24 Nisan 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''SADECE YÜRÜDÜK''

Geçtiğimiz günlerde sokakta kol kola rol arkadaşı Burak Sevinç ile gezdiği görüntüler hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu'dan dikkat çeken bir cevap geldi.

Ünlü oyuncu Köseoğlu, ''Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Kol kola yürüyorduk sadece. Bir sürü arkadaşımla kol kola yürüyorum. ''Dizi aşkı' diye bir şey yok. Aşk değil, yanlış anlaşılma bence'' diyerek cevap verdi. 

Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna oturacak! Hadise Belçika'da rüzgar gibi esecek! Ünlü müzik yarışmasının jüri koltuğuna... Haberi Görüntüle

TERAPİYE GİTTİĞİNİ AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu ayrıca terapiye gittiğini açıkladı. 

Hayal Köseoğlu, ''Konuşma terapisine gidiyorum. Bir sürü insan gidiyor. Dört sene oldu, pandemiden sonra hemen başladım. Bazı şeylerin yoğun ve stresli gitmesinden dolayı, bu durumların da çözümlenmesi gerektiğinden dolayı insanların terapiye gitmesini doğru buluyorum. Herhalde hayatımın sonuna kadar gideceğim. Ayda bir ya da iki kez gidiyorum. Oyuncu olmasam terapist olurdum bence. İnsan psikolojisi bizim de işimiz neticede. Hep bana mantıklı gelmiştir bu terapi olayı. Ergenlikten beri gidiyorum. Kariyerim için de gider konuşurum.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading