Yandex Metrica

Sitede Ara

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor?

Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor?

Özel hayatı ve sahne kostümleriyle dillerden düşmeyen Hadise'nin boşandıktan sonra adı sık sık farklı isimlerle anılmaya başladı. En son sahne kostümüyle verdiği frikik hakkında konuşan Hadise, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarını yanıtladı. Peki, Lucas Torreira ve Hadise birlikte mi? Hadise ve Galatasaray'ın yıldızı aşk mı yaşıyor? 

Spor

14.05.2024, 13:58

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira'nın adı Hadise ile anılmaya başladı.

Özel hayatı ve sahne kostümleriyle gündemden düşmeyen Hadise, 2022 yılında evlediği Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kalmıştı.

Boşanmasının ardından adı sık sık farklı isimlerle aşk dedikodularına karışan ünlü şarkıcının bu sefer ismi yıldız bir futbolcuyla anıldı.

19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe maçında hangi hakem görev alacak? 19 Mayıs Galatasaray- Fenerbahçe maçında hangi hakem görev alacak? Haberi Görüntüle

FRİKİK YORUMU

En son sahne kostümü ile verdiği frikik hakkında konuşan Hadise, Genelde 'frikik verdi' diyorlar. Bu frikik değil bir mayo. 2024'te artık 'Frikik verdi', 'Yok orası gözüktü', 'Yok selüliti gözüktü'! Bunlar var mı hala ya?'' ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Torreira ile adının aşk dedikodularına karıştığı Hadise, Muhabir Online kameralarına konuştu. Peki, Lucas Torreira ve Hadise aşk mı yaşıyor?

23 Mayıs Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş- Trabzonspor final maçı nerede oynanacak? 23 Mayıs Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Beşiktaş- Trabzonspor final... Haberi Görüntüle

AŞK İDDİALARINA YANIT!

 Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddialarına yanı veren Hadise, "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçına alınacak mı? Fenerbahçeli taraftarlar Rams Park'a girebilir mi? Fenerbahçe taraftarları Galatasaray maçına alınacak mı? Fenerbahçeli taraftarlar Rams Park'a... Haberi Görüntüle

LÜSK DÜŞKÜNLÜĞÜ AŞKI BİTİRDİ

Torreira ve ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın dillerden düşmeyen aşkı Ocak ayında bitmişti.

Yılbaşını birlikte geçiren çift ilerleyen günlerde birlikte fotoğraf çekilerek sosyal medya hesaplarından aşkalrını ilan etmişti.  İddilara göre ilişkiyi Devrim Özkan'ın lüks ve sonu gelmeyen istekleri bitirdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading