Yandex Metrica

Galatasaray'da dev satış hedefi! Davinson için 70 milyon Euro'luk transfer detayı

Galatasaray'da dev satış hedefi! Davinson için 70 milyon Euro'luk transfer detayı

Galatasaray'ın başarılı stoperi Davinson Sanchez'in sezon sonunda İngiltere Premier Lig'e geri dönebileceği iddia ediliyor. İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Manchester United ile Everton arasında gerçekleşmesi muhtemel olan 70 milyon Euro'luk bir transferde Davinson Sanchez'in ismi öne çıkıyor.

Spor

21.05.2024, 18:06

Geçtiğimiz yaz Tottenham'dan Galatasaray'a transfer olan Davinson Sanchez, İngiltere'deki kulüplerin radarına girdi. İngiliz spor sitesi CaughtOffside'ın haberine göre, Everton başarılı stoperi Jarrad Branthwaite'ı Manchester United'a satabilir. Bu transferden 70 milyon Euro gibi yüksek bir gelir elde etmeyi planlayan Everton, Branthwaite'ın olası ayrılığına karşılık Davinson Sanchez'i alternatifler arasında değerlendiriyor.

Galatasaray'da yer yerinden oynayacak transfer! 8 ve 10 numara... Galatasaray'da yer yerinden oynayacak transfer! 8 ve 10 numara... Haberi Görüntüle

DAVINSON SANCHEZ'E İLGİ BÜYÜK

Haberde, Everton'ın dışında Fulham, West Ham ve Napoli'nin de Davinson Sanchez ile ilgilendiği vurgulanıyor. Sanchez'in bu yaz Galatasaray'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı kulübün oyuncu için 25-30 milyon Euro civarında tekliflere açık olacağı ileri sürüldü.

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAKİ PERFORMANSI

Galatasaray, Davinson Sanchez'i geçtiğimiz yaz 9.5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Kolombiyalı stoper, bu sezon sarı kırmızılı formayla 31 maça çıktı, 3 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu, defanstaki sağlam duruşu ve performansıyla dikkat çekiyor.

Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Yıldız futbolcu Süper Lig'e geliyor! Trabzonspor'un yeni stoperi Haberi Görüntüle

AVRUPA DEVLERİ DE TAKİPTE

Everton'ın yanı sıra Real Madrid ve Bayern Münih'in de genç stoper Jarrad Branthwaite'i yakından takip ettiği, ancak henüz resmi bir teklif yapmadıkları belirtiliyor. Bu durum, Davinson Sanchez'in Premier Lig'e dönüş olasılığını güçlendiriyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading