Yandex Metrica

İsmail Kartal'ın oğlu ceza alacak mı, son durum ne?

İsmail Kartal'ın oğlu ceza alacak mı, son durum ne?

Son dakika... İstanbul Valiliği, Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrasında yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yaptı. Açıklamada, Galatasaray Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı belirtildi. Bu kişiler arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ve Hulusi Belgü'nün de olduğu ifade edildi.
 

Spor

22.05.2024, 00:03

Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maçın ardından yaşanan olaylara ilişkin İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Mücadelenin sonrasında sarı-lacivertlilerin Başkanı Ali Koç, RAMS Park'a gelerek yönetim kurulu üyeleri ve oyuncularıyla birlikte sahaya çıkarak kutlama yapmak istedi. Ancak, bu kutlama girişimiyle birlikte gerilim yeniden tırmandı ve saha içinde olaylar çıktı.

Mourinho'dan Cengiz Ünder karar! Takımdaki geleceği.. Mourinho'dan Cengiz Ünder karar! Takımdaki geleceği.. Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN OĞLU CEZA ALACAK MI?

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park Stadı Müdürü Ali Çelikkıran'a yönelik darp girişiminde bulunan ve Savcılık tarafından ifadeleri alınacak olan beş kişinin arasında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ve Ali Çelikkıran'ı saçlarından çeken Fenerbahçe Eski Yöneticisi ve seçime hazırlanan Ali Koç'un listesinde bulunan Hulusi Belgü de bulunuyor.

İstanbul Valiliği, "Konuyla ilgili olarak başlatılan idari ve adli tahkikat devam etmekte olup, ihmali bulunan personel hakkında da inceleme başlatılmıştır." dedi.

Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Batshuayi'den Icardi sözleri: Burada olduğum için gurur duyuyorum Haberi Görüntüle

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Galatasaray Kulübü Stadyum Müdürü A.Ç.'ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 kişi hakkında adli işlem başlatılmıştır. Açıklamada devamında, stadyum içindeki olaylara karışan kişilerin kimlik tespiti çalışmalarının sürdüğü ve bu konuda başlatılan idari ve adli soruşturmanın devam ettiği, ihmali olan personel hakkında da inceleme başlatıldığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading