Yandex Metrica

Güney Kore'den Şenol Güneş iddialarına dikkat çeken yanıt

Güney Kore'den Şenol Güneş iddialarına dikkat çeken yanıt

Güney Kore Milli Takımı'nın Şenol Güneş'le 3 yıllığına anlaştığı iddia edilmişti. Güney Kore cephesinden Şenol Güneş iddialarına yanıt geldi. Güney Kore Milli Takım Komitesi Başkanı Jung Hae-Seong, deneyimli teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddialarına ''Şenol Güneş, adaylardan biriydi ama onunla pazarlık yapmaya niyetimiz yoktu. Onu sadece bir pazarlık kozu olarak kullanmayı düşünüyorduk.'' şeklinde yanıt verdi.

Spor

21.05.2024, 18:13

Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra kendine takım arayan deneyimli teknik direktör Şenol Güneş'in hangi takıma imza atacağı merak ediliyordu.

Güney Kore Milli Takımı'nın Şenol Güneş'le 3 yıllığına anlaştığı iddia edilmişti. Güney Kore cephesinden Şenol Güneş iddialarına yanıt geldi.

Güney Kore Milli Takım Komitesi Başkanı Jung Hae-Seong, Güney Kore ulusal kanalı KBS aracılığıyla milli takımın teknik direktör transferinin arkasındaki hikayeyi açıkladı.

Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin Lugano galibiyetini değerlendirdi: Bu Fener'e dikkat edin! Spor yorumcuları Fenerbahçe'nin Lugano galibiyetini değerlendirdi: Bu Fener'e dikkat edin! Haberi Görüntüle

"GÜNEY KORE'DE YAŞAMAK İSTEMİYORDU"

Komite başkanı antrenör adaylarından Jesse March hakkında konuşan Jung Hae-Seong şunları kaydetti;

"Kore'de yaşamak istemiyordu. Ayrılmamızın en büyük nedeni buydu. Jesse March artık adaylar arasında yer almıyor.''

Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Okan Buruk'tan şok itiraf: Mourinho ile tanışmak için sabırsızlanıyorum! Haberi Görüntüle

"İSTEKLİ GÖRÜNMÜYORDU"

Hae-seong bir başka aday Herve Renard hakkında ise şu açıklamayı yaptı;

"Video mülakatında en kötü puanı aldı çünkü Kore için çalışmak konusunda pek istekli görünmüyordu. Daha sonra kendisiyle Avrupa'da yüz yüze bir mülakat planladım ancak aniden Afrika'ya gelmemi istedi. Sonunda, zamanlama sorunları nedeniyle görüşme iptal edildi."

Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Şampiyonlar Ligi elemelerinde hangi takımlar tur atladı? Haberi Görüntüle

"TEKNİK DİREKTÖR OLMA ŞANSI OLACAKTI"

Adı Güney Kore Milli Takımı için geçen Hwang Hae-Seong hakkında da konuşan Herve Renard, "Onu teknik direktör olarak atadığımız söylentisi doğru değil. Ancak, Paris Olimpiyatlarına katılmaya hak kazansaydı, teknik direktör olma şansı olacaktı." ifadelerini kullandı.

Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Haberi Görüntüle

''ŞENOL GÜNEŞ İLE ANLAŞMA HENÜZ SONUÇLANMADI''

Jung Hae-Seong, Şenol Güneş iddialarına da yanıt veren Güney Kore Milli Takımı'nın deneyimli teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddialarına ''Şenol Güneş, adaylardan biriydi ama onunla pazarlık yapmaya niyetimiz yoktu. Onu sadece bir pazarlık kozu olarak kullanmayı düşünüyorduk.'' şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading