Yandex Metrica

Beşiktaş'a göz kırptı! Serbest kalma bedeli...

PAOK'un şampiyon teknik direktörü Razvan Lucescu, Beşiktaş iddialarına yanıt verdi ve serbest kalma bedelini açıkladı.

Spor

21.05.2024, 18:40

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları sürerken, gündeme gelen isimlerden biri de PAOK'un başarılı teknik direktörü Razvan Lucescu oldu. Yunanistan Süper Ligi'nde bu sezon PAOK ile şampiyonluk yaşayan Lucescu, Beşiktaş'la ilgili iddialara açıklık getirdi.

Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor: İlk temas kuruldu Mourinho 2 ismi sildi orta sahaya Premier Lig'den Norveçli geliyor:... Haberi Görüntüle

RAZVAN LUCESCU'DAN BEŞİKTAŞ'A YANIT

Rumen basınına konuşan Razvan Lucescu, Beşiktaş ile ilgili sorulara "Bilmiyorum. Kontratım var. Dolayısıyla şu ana kadar kimseyle görüşmedim. Beni almak isteyenin başkanla konuşması gerekiyor." şeklinde yanıt verdi.

İspanyol devleri arasında flaş transfer! İspanyol devleri arasında flaş transfer! Haberi Görüntüle

SERBEST KLALMA BEDELİNİ AÇIKLADI

Razvan Lucescu, PAOK ile olan sözleşmesindeki serbest kalma bedeline dair detayları da paylaştı. Şubat ayında PAOK ile yeni bir sözleşme imzaladığını belirten Lucescu, serbest kalma bedelinin Avrupa kulüpleri için 2 milyon Euro, diğer kıta kulüpleri için ise 4 milyon Euro olduğunu söyledi. Bu açıklamayla, basında çıkan 7 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli haberlerini yalanlamış oldu.

Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Trabzonspor'da beklenmedik ayrılık! Resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

BAŞARILI KARİYERİ VE KUPA ZAFERİ

Razvan Lucescu, son üç yıldır PAOK'u çalıştırarak büyük başarılara imza attı. Yunan ekibiyle 2 lig şampiyonluğu ve 2 Yunanistan Kupası zaferi kazanan 55 yaşındaki teknik adam, PAOK'u zirveye taşıyan isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading