Yandex Metrica

Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım: Oyun arkadaşımı doğurdum...

Bebeğini ilk kez paylaştı! Anne olan ünlü oyuncudan şaşırtan payaşım: Oyun arkadaşımı doğurdum...

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, erken doğum yaptı. Ünlü oyuncu Vuslateri özel hastanede yaptığı doğum sonrasında ilk kez patlaşımda bulundu.

Yaşam

02.05.2024, 17:37

Canım Ailem, Anne, Bizans Oyunları, Yalan Dünya, Cenazemize Hoşgeldiniz gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri Ekim yaında hamile olduğunu duyurmuş, memur olmayan eşi Levent Bey ile birlikte 7 aylık hamileyken nikah masasına oturmuştu.

Nikahından sonra sosyal medyadan gelen tepkilere sitem eden ünlü oyuncu,  ''Biz zaten evliydik. Çocuğumuz için bunu resmileştirdik. Ben zar zor yürüyerek karnım burnumda bir şekilde bu işi de halettik. Parti bitti yani...Sessizce dağılabiliriz." demişti. 

Ünlü oyuncu Vuslateri Bahçelievler'de özel bir hastanede acil ameliyata alındı ve 35. hafatasında doğum yaptı. 

Bebeğinin adını Asya koyan ünlü oyuncu bebeği ile ilk paylaşımları yaparken duygu dolu sözleriyle doğumdaki yaşananları anlattı.

Gonca Vuslateri sosyal medya hesabında yayınladığı fotorfların altına,  "Hoş geldin Asya Mone."İçimdeki çocuk oyun arkadaşına kavuştu'' dedi.

Ünlü oyuncu Vuslateri paylaşımında kasılmalarının başladığını ve acil sezeryana girdiğini anlatarak, ''Levent, Ankara’da ve bir gün sonra yanıma gelecek. Küçük bir kasılma ve kedim (Arte-sfenks olan) anında kucağımda, yırtınıyor.. Haberciymiş meğer. Kasılmalar artıyor. Yalnızca kontrol için gittiğim hastanede 'NST yükseliyor bu gece doğum olabilir' deniyor ve hoop Gonca sezaryene! Kordonumuz 40 cm. kısa zaten normale giremezmişiz.. Kocam yolda...'' diye ekledi.

Doğum sonrası kızını görmeye giden Vuslateri, ''Ameliyathanede Aretha Franklin eşliğinde 'You make me feel like a natural woman' şarkısını (yorulmadan dinlediğim tek şarkıdır) dinleyerek Asya geliyor.. Solunum biraz uyumlanamıyor başta pırpır ederken canlanıyor ellerim de boş kalıyor haliyle manidelerdeki gibi... Oksijenini alırken doğum sonrası kızımı görmeye gidiyorum.. Babası da gelmiş, biraz ağlıyorum tabii.. Hayat ben planlar yaparken başıma gelenler miydi bilemiyorum...'' dedi.

Fotoğraflarının altına yaptığı paylaşımda Vuslateri'nin hayranalarına duygulandıran paylaşımı:

Süt gelmesi lazım nasıl gelecek diye endişe ederken Asya’yı küvezde solunuma bağlı görünce yüzümden akan gözyaşlarım bile süte dönüşüyor çünkü kendine acıyan bir anne bir bebek için zaman kaybından başka bir şey değildir deyip Super Mario edasıyla odama gidip sağıyorum.. İlk gün 40 cc’ye yakın geliyor. Herkes takdir ediyor kimileri de çok şaşkın.. Ben alışkınım kendime oysa.. Uğruna kendimi feda ettiğim bir konu var ise sonuçları canımı acıtmaz..

Asya’ya sütler gidiyor.. Kendi sütümün sesini eski bir radyo gibi plastik bir zeminde çırılçıplak haliyle duyarken kızımın şapkası yollanıyor.. Onu kokluyorum.. Ve sütlerim çoğalıyor..

İki gün sonra kavuşuyoruz.. Abartılacak bir şey yok anne diye geliyor kızım.. ama masayı kurmuşuz: Sütlerce hazır bekliyordu. Ben hep korkardım çocuk yapma fikri hakkında konuşurken bile 'yahu ben bebek tutamam düşürürüm Allah korusun.. çok küçükler' ve daha neler..

Onu kucağıma aldığım 3. fotoğrafta şöyle ağlamıştım: Seni tuttum kızım. Seni tutuyorum. Korkma. Şimdi içimdeki çocuk yıllardır beklediği oyun arkadaşını buldu. Allah’a bin şükür.. Arayan, gelen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading